reklam
hava
DOLAR %
EURO %
GRAM ALTIN %
ÇEYREK A. %
BITCOIN %
SON DAKİKA
Google News

1071 AHLAT YAPI’DAN BÜNYANLI ÇOCUKLARA JEST

Son Güncelleme :

03 Şubat 2023 - 21:54

/ 180 views kez okundu.
1071 AHLAT YAPI’DAN BÜNYANLI ÇOCUKLARA JEST

Kayseri’de SMA hastası Melih Eymen Ceylan için Bünyan Kapalı Spor salonunda 4 Ocak Cumartesi günü saat 15.00 ile 22.00 arasında yapılacak ‘Melih Eymen İçin Eğlen’ karne festivali için  “Bünyan’da eğlenmeyen çocuk kalmasın” diyerek 1071 Ahlat Yapı sahibi Muzaffer Pala satılamayan tüm biletleri satın aldı. Bu sayede yapılacak etkinliğe tüm çocuklar ücretsiz katılabilecek.

SMA hastası Melih Eymen Ceylan’ın kampanyasının tamamlanması için Kayserililer seferberliğini sürdürüyor. Melih Eymen’e destek olmak için 4 Ocak Cumartesi Bünyan Kapalı Spor Salonu’nda ‘Melih Eymen İçin Eğlen’ isimli karne festivali düzenlenecek. Saat 15.00 ile 22.00 arası gerçekleşecek etkinlikte Bünyan Kaymakamlığı personeli, Bünyan Belediye personeli, Bünyan Şoförler ve Otomobilciler Odası yöneticileri bilet satın alırken kalan tüm biletleri “Bünyan’da eğlenmeyen çocuk kalmasın” diyerek 1071 Ahlat Yapı sahibi Muzaffer Pala satın aldı. Bu sayede Bünyanlı tüm çocuklar Melih Eymen İçin Eğlen festivalinde doya doya eğlenecek.

Bünyanlılar, 1071 Ahlat Yapı sahibi Muzaffer Pala’nın kalan biletleri satın alması ile tüm çocuklara karne hediyesi verdiğini ifade ederek teşekkür etti.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.