reklam
hava
DOLAR %
EURO %
GRAM ALTIN %
ÇEYREK A. %
BITCOIN %
SON DAKİKA
Google News

MHP KAÇEP KAYSERİ, DEPREMZEDELERİ ZİYARET ETİ

Son Güncelleme :

10 Şubat 2023 - 15:11

/ 203 views kez okundu.
MHP KAÇEP KAYSERİ, DEPREMZEDELERİ ZİYARET ETİ

Milliyetçi Hareket Partisi KAÇEP Kayseri  İl Başkanı Serap Şule Kalın ve yönetimi, MHP KAÇEP Talas İlçe  Danışmanı Gülsüm Yıldırım, MHP KAÇEP Melikgazi İlçe  Danışmanı Nuran Aral ve MHP KAÇEP Kocasinan İlçe  Danışmanı Gülsüm Gökçe ile afet bölgelerinden gelen depremzedeleri ziyaret ederek gıda ikramında bulundu.

Merkez üssü Kahramanmaraş olan 7.7 ve 7.6 şiddetinde meydana gelen depremlerin ardından yaralar sarılmaya devam ediyor. Kahramanmaraş’tan Kayseri’ye getirilen depremzedeler kentte çeşitli alanlara yerleştirilirken Talas’ta misafirhaneye yerleştirilen depremzedeleri MHP’li kadınlar ziyaret etti.

MHP KAÇEP Talas İlçe Danışmanı Gülsüm Yıldırım, MHP KAÇEP Melikgazi İlçe Danışmanı Nuran Aral ve MHP KAÇEP Kocasinan İlçe  Danışmanı Gülsüm Gökçe ile ziyaretini gerçekleştiren MHP KAÇEP Kayseri  İl Başkanı Serap Şule Kalın; “Şehrimize Kahramanmaraş deprem bölgesinden gelerek Talas’daki misafirhanelerimize yerleştirilen depremzede ailelerimizi İl, Melikgazi, Kocasinan, Talas KAÇEP teşkilatlarımızla birlikte ziyaret ederek çocuklarımıza yönelik gıda ikramında bulunduk. Biriz, beraberiz, yaralarımızı birlikte saracak, sızılarımızı hep birlikte dindireceğiz” dedi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.