reklam
hava
DOLAR %
EURO %
GRAM ALTIN %
ÇEYREK A. %
BITCOIN %
SON DAKİKA
Google News

MHP, KAYSERİ’DE SEÇİM ÇALIŞMALARINA HIZLI BAŞLADI

Son Güncelleme :

12 Nisan 2023 - 12:27

/ 319 views kez okundu.
MHP, KAYSERİ’DE SEÇİM ÇALIŞMALARINA HIZLI BAŞLADI

Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri’de milletvekili adayları, İl Başkanı Ahmet Bağçovan ve il yönetimi, Yeşilhisar ve İncesu ilçelerinde bir dizi ziyaretin ardından ilçe halkı ile iftar yaptılar. MHP’li adaylar Erciyes Anadolu Holding bünyesinde çalışan işçilerle de sahur gerçekleştirdi.

Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri Milletvekili Adayları, 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Seçimleri çalışmalarına hızlı başladı. İl Başkanı Ahmet Bağçovan ve il yönetimi ile ilçe ziyaretlerine başlayan 10 aday ilk olarak Yeşilhisar ve İncesu ilçelerini ziyaret etti. Kamu kurum ve kuruluşları, esnaf ziyaretleri ve ilçe teşkilatı ile bir araya gelen adaylar İncesu’da vatandaşlarla iftar yaptılar. 2018 yılında yapılan seçimlerle birlikte Türkiye’nin Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminde 5 yılı geride bıraktığını hatırlatan MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, Türkiye’nin 5 yıllık süreç içinde büyük tehlikeler yaşadığını anlattı.

“İSTİKRARIMIZA SAHİP ÇIKACAĞIZ Kİ, İSTİKLALİMİZ OLSUN”

Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin sorunların ve tehditlerin üzerinden Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi sayesinde geldiğinin altını çizen Özdemir, siyasi istikrarsızlık döneminin bittiğini belirterek, ” İstikrarımıza sahip çıkacağız ki, istiklalimiz olsun. İstiklalimizi tesis edeceğiz ki istikbalimiz olsun. İstikbalimize de emin adımlarla hep birlikte yürüyeceğiz ki, bölünme kabul etmez kutsal bir ülkü halinde büyük Türkiye’yi, Türkiye yüzyılında, Türk yüzyılında hep birlikte el ele, omuz omuza inşa edebilelim. İstikrarımıza sahip çıkacak bir anlayışı hep birlikte büyük Türk Milleti’nin evlatları olarak yansıtabilmek mecburiyeti yaşıyoruz. İstikrarımıza sahip çıkacağız ki, istiklalimiz olsun. İstiklalimizi tesis edeceğiz ki istikbalimiz olsun. İstikbalimize de emin adımlarla hep birlikte yürüyeceğiz ki, bölünme kabul etmez kutsal bir ülkü halinde büyük Türkiye’yi, Türkiye yüzyılında, Türk yüzyılında hep birlikte el ele, omuz omuza inşa edebilelim” diye konuştu.

ÖZDEMİR, İNCESULULARDAN DESTEK SÖZÜ ALDI

MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, İncesulu vatandaşlardan 14 Mayıs’ta MHP’yi destekleme sözünü alarak; “İşte Cumhur İttifakı olarak, Milliyetçi Hareket Partisi olarak bizler bu inançla bu kararlılıkta, bu azimdeyiz. Bunun için 5 yıl sonra yeniden huzurlarınızda tertemiz, pırıl pırıl 10 tane milletvekili adayımızla birlikte sizlerle beraberiz. Bu şartlarda da sizleri temsil edebilmek, sizin sesiniz olabilmek, Türk Milleti’nin var olan bütün kutsallığını yere düşürmeyip daha da yukarı taşıyabilmek için hem dualarınıza hem de desteklerinize talip olmak için bugün sizlerin huzurundayız. Bu kapsamda sizlere açık yüreklilikle sormak istiyorum. Sesimize ses verip, sıranın sizde olduğunu bilip, desteklerinizle inşallah Milliyetçi Hareket’i daha güçlü bir şekilde geleceğe taşıyacak mısınız?” dedi.

“ZİLLET İTTİFAKI, MANGALDA KÜL BIRAKMIYORDU”

Konuşmasına son verirken erken seçim istedikten sonra CHP’nin listesinde seçime giren partileri eleştiren Özdemir, “Baktığınızda ondalık yüzdeye sahip olan zilletin içinde yer almış partiler mangalda kül bırakmıyorlardı. Seçim de seçim, hemen seçim, erken seçim diyorlardı. Seçim geldi, Cumhur İttifakı da Milliyetçi Hareket Partisi de işte buyurun şimdi seçim dediğinde o kadar aciz duruma düştüler ki, kendi logolarıyla, kendi amblemleriyle seçim pusulasında yer alıp Türk Milleti’nin karşısına çıkabilecek gücü dahi gösteremediler. Gittiler Cumhuriyet Halk Partisi’nin bayraklarının altına sığındılar” diye konuştu.

ERSOY: “BİZ SÖZÜMÜZDEYİZ”

MHP’nin 2. Sıra Milletvekili Adayı Baki Ersoy ise milletin, MHP’nin duruşunu benimsediğini söyleyerek; “Bugün Yeşilhisar ve İncesu’da gördüğüm şudur. Milletimiz kararını vermiş. Milletimiz, milliyetçi Ülkücü hareketin Türkiye’deki durumunu, konumunu, duruşunu benimsemiş ve takdir ediyor. Bu bizi çok memnun etti. Gittiğimiz her yerde şunu soruyoruz; Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a oy istiyoruz. Biz milliyetçi Ülkücü hareketin neferleri olarak şunu şöyle biliyoruz; Ülkücü delikanlı olur, delikanlı sözünde durur. Biz sözümüzdeyiz” şeklinde konuştu.

İlçe ziyaretlerinin ardından sahur programında da Erciyes Anadolu holding bünyesinde çalışan işçilerle bir araya gelen MHP’li adaylar, işçilerle hatıra fotoğrafı çektirerek günü noktaladılar.

 

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.