reklam
hava
DOLAR %
EURO %
GRAM ALTIN %
ÇEYREK A. %
BITCOIN %
SON DAKİKA
Google News

ALTIN BİRDEN ZİRVEYİ GÖREBİLİR

Son Güncelleme :

14 Ağustos 2023 - 17:47

/ 173 views kez okundu.
ALTIN BİRDEN ZİRVEYİ GÖREBİLİR

Altın piyasası yaklaşık iki haftadır durağan devam ediyor. Piyasada her an hareketliliğin başlayacağı tahmin edilirken yatırımcılara ise beklenilmesi öneriliyor. Piyasayı değerlendiren Mehmet Altuncan, “Ülkemizde ki ekonomi seyri sakin olması insanlara rehavet vermemesi gerekiyor. Fiyatlarda birden hareketlilik görülebilir” ifadelerini kullandı.

Yaz sezonuna hareketli başlayan altın piyasası yaklaşık iki haftadır durağan ilerliyor. Piyasanın hareketsiz devam ediyor olmasına ilişkin ise seyrin her an zirveye yönelik değişebileceği ön görüsünde bulunuluyor. Piyasanın durağan takip ediyor olmasına yatırımcıların dikkat etmesi gerektiğini vurgulayan Mehmet Altuncan, “Birden zirveyi görebilir. İnsanlar alımdan ve tasarruftan uzaklaşırlarsa birkaç ay sonra kar elde etmeleri güçleşir” diye konuştu.

“HERKES KENDİ TEDBİRİNİ ALMALI”

Yatırımcıların önümüzde ki iki ay içerisinde her an her şeyin olabileceğini belirten Kuyumcu Mehmet Altuncan, “Altın fiyatları ülke içinde durağan halde devam ediyor malum ülke genelinde fiyatlandırmalar da ayarlama çalışmaları devam ettiği için fakat borsalarda ki heyecan, ekonomide ki aktivasyonlar yavaş seyrediyor. Ülkemizde ki ekonomi seyri sakin olması insanlara rehavet vermemesi gerekiyor. Fiyatlarda birden hareketlilik görülebilir. Birden zirveyi görebilir. İnsanlar alımdan ve tasarruftan uzaklaşırlarsa birkaç ay sonra kar elde etmeleri güçleşir. Benim tavsiyem herkes kendi hesabını ailesinin içerisinde bile kendi hesabını iyi koordine etmeliler. Dünya genelinde yaşanacak ekonomik güçlüklere karşı herkes kendi tedbirini almalı herkes kendi planlamasını yapmalıdır. Dünya şu anda ciddi bir gıda ve iklim fırtınası yaşayacak, daha başındayız bunları hissetmedik. Önümüzde ki iki ay süresinde bunun gerçeklerini göreceğiz” şeklinde konuştu.

HABER: HAMZA EMİN USTA

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.