reklam
hava
DOLAR %
EURO %
GRAM ALTIN %
ÇEYREK A. %
BITCOIN %
SON DAKİKA
Google News

HUNAT TV’DEN VALİ ÇİÇEK’İN PROJESİNE DESTEK

Son Güncelleme :

16 Ekim 2023 - 12:39

/ 245 views kez okundu.
HUNAT TV’DEN VALİ ÇİÇEK’İN PROJESİNE DESTEK

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Hunat TV ekranlarında çalışma ortamı olmayan öğrenciler için Kayseri’den destek istemişti. Vali Çiçek dün proje kapsamında çalışma başlatıldığını sosyal medya hesabından duyurmuştu. Hunat TV Genel Yayın Yönetmeni Kürşat Açıkgöz’de projeye 100 adet çalışma masası ile destek olacağını duyurdu. Açıkgöz, Kayseri kamuoyunu bu projeye destek olmaya davet etti.

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Hunat TV ekranlarında Günün Konuğu programında maddi durumu nedeniyle çalışma masası ve kütüphanesi olmayan öğrenciler için destek istediğini açıklamıştı. Çiçek’in dün sosyal medya hesabından projeye başladıklarını duyurmasının ardından birçok destek mesajı alırken kampanyaya bir destekte Hunat TV Genel Yayın Yönetmeni Kürşat Açıkgöz’den geldi. Açıkgöz, bu projeye 100 adet çalışma masası ile destek olacağını ifade ederek, “Mobilyanın başkenti Kayseri için oldukça büyük önem arz eden bu anlamlı projeyi bizlerde Hunat TV olarak destekliyor, 100 adet çalışma masası ile projeye katkı sunmak istiyoruz. Kayseri Valimiz Sayın Gökmen Çiçek’e hassasiyeti için teşekkür eder, Kayseri Kamuoyunun bu projeye sahip çıkmasını umut ederiz” dedi.

 

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.