reklam
hava
DOLAR %
EURO %
GRAM ALTIN %
ÇEYREK A. %
BITCOIN %
SON DAKİKA
Google News

ŞEHİT FIRAT YILMAZ ANISINA BİLEK GÜREŞİ TURNUVASI DÜZENLENDİ

Son Güncelleme :

18 Şubat 2024 - 18:24

/ 118 views kez okundu.
ŞEHİT FIRAT YILMAZ ANISINA BİLEK GÜREŞİ TURNUVASI DÜZENLENDİ

Ülkü Ocakları Kayseri İl Başkanlığı tarafından Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun anısına Bilek Güreşi turnuvası düzenlendi.

Ülkü Ocakları Kayseri İl Başkanlığı tarafından Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu anısına Bilek Güreşi turnuvası düzenlendi. İstiklal Marşı ve hemen akabinde Kuran-ı kerim tilaveti ile başlanan turnuvaya, Gençlik ve Spr Kayseri İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı, AK Parti ve MHP İl Yönetim Kurulu Üyeleri, KAMU-Sen Kayseri İl Temsilcisi Muzaffer Pala, TÜRKAV Kayseri İl Başkanı Ali Özocak, STK temsilcileri, antrenörler ve misafirler katıldı.


Burada konuşan Ülkü Ocakları Kayseri İl Başkanı Halit Yağmur, “Göreve geldiğimiz günden bu yana Türk gençliğine yönelik programlar yapmaya çalıştık. Hepsi birbirinden değerliydi. 20 Şubat 2015 yılında bölücü terör örgütü mensuplarınca şehit edilen şehidimiz Fırat Yaılmaz Çakıroğlu’nun adıyla böyle bir program yapmak, ona karşı ülkücü kardeşleri olarak boynumuzun borcudur. O İzmir gibi bir yerde hayatın tüm albenisini bırakmış, Allah davasını seçmiş ve çileye talip olmuştur. O vatan dedi, bayrak ve millet dedi. Onun mücadelesi Allah yolundaydı. Ve şehitlik mertebesine ulaştı. Biz onun ülkücü kardeşleri olarak bu turnuvaya ismini vererek, ona karşı üstümüzdeki vazifeyi yerine getirmek istedik. O da gençti. O da sporcuydu. O da seviyordu. Tarih okuyordu, tarih yazdı. Değerli dava arkadaşlarım Ruhi Kılıçkıran’dan Fırat Yılmaz Çakıoğlu’na ülkücü şehitlerimiz, bizim en gurulu hatıralarımızdır. Allah hepsinden razı olsun” şeklinde konuştu.


Gençlik ve Spor Kayseri İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı ise, “Kayserimizde sporun gelişimi adına çalışmalar yapıyoruz. Burada da Ülkü Ocakları Kayseri İl Başkanımız Halit Yağmur ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ediyorum. Katılımlarından dolayı tüm misafirlerimize, sporcu ve antrenörlerimize saygılar sunuyorum” dedi.
Programın ardından Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu anısına türkü dinletisi gerçekleştirildi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.