reklam
hava
DOLAR %
EURO %
GRAM ALTIN %
ÇEYREK A. %
BITCOIN %
SON DAKİKA
Google News

BÜYÜKKILIÇ VE BERABERİNDEKİ HEYET İNCESU OSB’DE İŞ İNSANLARIYLA BULUŞTU

Son Güncelleme :

06 Mart 2024 - 17:37

/ 168 views kez okundu.
BÜYÜKKILIÇ VE BERABERİNDEKİ HEYET İNCESU OSB’DE İŞ İNSANLARIYLA BULUŞTU

İncesu Organize Sanayi Bölgesi’nde iş insanları ile gerçekleştirilen istişare toplantısında konuşan Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, “Sizlere layık olmak için elimizden ne geliyorsa yapmaya özen gösteriyoruz. İncesu organizemiz son süreçte en hızlı gelişen organizelerden biri olmaya başladı. Kabına sığmıyor” dedi.
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Memduh Büyükkılıç, AK Parti Kayseri Milletvekili Şaban Çopuroğlu, İncesu Belediye Başkanı Mustafa İlmek, İncesu AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Koç, MHP İncesu İlçe Başkanı Seçkin Kızılışık ile birlikte İncesu Organize Sanayi Bölgesini ziyaret ederek İncesu OSB Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Püsküllü ve iş insanları ile bir araya geldi.

İş insanlarının beklentileri karşısında birlik, beraberlik içerisinde çözüm odaklı yaklaşımlar sergilendiğini ifade eden Büyükkılıç, “Birlikte olmanın hem gücünü hem bereketini yaşıyoruz. Cenab-ı Allah huzurumuzu bozmasın. Sizler istikrarın ne anlama geldiğini çok iyi takdir edersiniz. Önemini daha iyi bilirsiniz. Yatırımcı açısından güvenli liman olarak nitelendirilen ortam çok önemli. Güven olmazsa olmaz” diye konuştu.

Büyükkılıç, İncesu OSB Yönetim Kurulu’nun konut talebi için organize sanayilere yakın bölgelerde yeni toplu konut yapılacak şekilde planlamaların gündemlerinde olduğunu kaydederek, itfaiye talebi konusunda da gerekli talimatı verdiğini söyledi.

“YATIRIMDAN YATIRIMA, HİZMETTEN HİZMETE KOŞUYORUZ”

Yatırımdan yatırıma, hizmetten hizmete koştuklarına ifade eden Büyükkılıç, şunları söyledi, “Kayseri’de bugüne kadar yapılanları görüyorsunuz, yaşıyorsunuz. Daha fazlası için bu konuda ufkumuz da ekibimiz de kadromuz da iyi bir noktada. Herkes Kayseri Belediyeciliği diyor. Rutin belediyecilik bağlamında ciddi manada bir eksikliğimiz yok. Yeni oluşan bölgelerimiz ya da yenilenmesi gereken bölgelerimiz var. Gerek kentsel dönüşümle ilgili gerekse yeni oluşan yerlerdeki altyapı talepleriyle ilgili onları da birer birer hayata geçiriyoruz. 30 büyükşehir içerisinde biz yatırımdan yatırıma, hizmetten hizmete koşuyoruz” dedi.

HIZLI TREN İÇİN ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

AK Parti Kayseri Milletvekili Şaban Çopuroğlu ise belediye başkanlarının çalışmalarına dayanarak yüz akı ile her yere gittiklerini ifade etti. Havalimanı ve hızlı tren projelerine de değinen Çopuroğlu, Kayseri Havalimanı yeni terminal binasının hizmete girdiğini ve ilk yolcuları Başkan Büyükkılıç’ın karşıladığını söyleyerek hızlı tren projesinde iki şantiyeyi ziyaret ettiğini ve çalışmaların hummalı şekilde sürdüğünü belirtti.

İncesu Organize Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Püsküllü de Başkan Büyükkılıç’a ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, Büyükkılıç’ın müjdelerle geldiğini söyledi. Püsküllü; Başkan Büyükkılıç’ın, toplu konut konusunda 5 yıllık süreçte kademe kademe konutları getireceğini aktararak itfaiye talepleri noktasında da Büyükşehir Belediyesinin arazi alımı, itfaiye binası yapımı ve işletmesini üstlenerek destek verdiğini belirtti.

İş insanlarının taleplerini dinleyen Büyükkılıç, bazı taleplerle ilgili telefon görüşmeleri gerçekleştirerek gerekli adımları attı.

 

 

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.