reklam
hava
DOLAR %
EURO %
GRAM ALTIN %
ÇEYREK A. %
BITCOIN %
SON DAKİKA
Google News

MHP’Lİ ÖZDEMİR: “PINARBAŞI MHP TERCİHİ İLE ASİL DURUŞUNU GÖSTERECEKTİR”

Son Güncelleme :

19 Nisan 2024 - 20:30

/ 177 views kez okundu.
MHP’Lİ ÖZDEMİR: “PINARBAŞI MHP TERCİHİ İLE ASİL DURUŞUNU GÖSTERECEKTİR”

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, Pınarbaşı ilçesinde 2 Haziran tarihinde tekrarlanacak olan belediye başkanlığı seçimlerine yönelik açıklamalarda bulunarak, “Asla şüphemiz yoktur ki Pınarbaşılı hemşerilerimiz teröristlerin siyasi uzantısıyla işbirliği yapan CHP’ye sandıkta haddini bildirecek ve MHP tercihi ile asil duruşunu yeniden gösterecektir” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, Pınarbaşı ilçesinde 2 Haziran tarihinde yenilecek olan belediye başkanlığı seçimleri ile ilgili açıklama yaptı. Özdemir, “Pınarbaşı (Aziziye) yöresi Birinci Dünya Savaşı’nda Allahuekber Dağları’na Sarıkamış Cephesine çok sayıda yiğidini “ağca zıbın” giydirerek yolcu etti. Koca delikanlılarımızın, kutlu ceddimizin büyük çoğunluğu Sarıkamış’ta vatanımız için, bayrağımız için, istiklalimiz için ve istikbalimiz için şehit düştü. Hatta evinde bir topal oğlu ile başbaşa kalan Sindel Köyü’nden Zala Bibi’nin ağıdı bugün dahi “Sarıkamış Ağıdı” olarak dilimizdedir. Şimdi Pınarbaşılı hemşerilerimiz 2 Haziran’da sandık başına gidecek. Buradaki tercihte bir yanda bayrağımızı belediyelerden kaldıran, İstiklal marşımızı okutmayan, terör örgütünün siyasi uzantısı DEM ile beraber olan CHP var. Diğer yanda ise ezanımızı dindirmemek, bayrağımızı indirmemek ve vatanı böldürmemek için yeminli olan MHP ve Cumhur İttifakı. Asla şüphemiz yoktur ki Pınarbaşılı hemşerilerimiz teröristlerin siyasi uzantısıyla işbirliği yapan CHP’ye sandıkta haddini bildirecek ve MHP tercihi ile asil duruşunu yeniden gösterecektir” ifadelerini kullandı.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.