reklam
hava
DOLAR %
EURO %
GRAM ALTIN %
ÇEYREK A. %
BITCOIN %
SON DAKİKA
Google News

ALTINDA EKİM AYI İŞARETİ: 6 BİN 500 LİRA SEVİYESİ BEKLENİYOR

Son Güncelleme :

17 Temmuz 2024 - 17:16

/ 164 views kez okundu.
ALTINDA EKİM AYI İŞARETİ: 6 BİN 500 LİRA SEVİYESİ BEKLENİYOR

Altın fiyatları Fed Başkanı Jerome Powell’ın faiz indirimine başlanacağına dair açıklaması sonrası yükselişini sürdürüyor. Rekor üzerine rekor kıran altın fiyatlarında ise uzmanlar ekim ayında en üst beklentinin çeyrekte 6 bin ila 6 bin 500 TL arasında olacağı bekleniyor.

Altın fiyatları haftanın üçüncü gününde hareketlendi. Kapalı Çarşı altın fiyatları anlık grafiği değişebiliyor. Fed Başkanı Jerome Powell’ın faiz indirimine başlanacağına ilişkin açıklamaları piyasalarda hareketlilik oluşturdu. Canlı altın piyasasında yön belirlemede büyük etkene sahip ABD’de enflasyon rakamları sonrası yatırımcısının yüzünü güldürüyor.

Gram altın 2 bin 600 lira seviyelerinde seyrederken çeyrek altında rekor yükseliş bekleniyor. Altuncan Sarraf sahibi Mehmet Altuncan, ekim ayında çeyrek fiyatlarının 6 bin ila 6 bin 500 TL arasında olacağını beklediklerini söyleyerek, “Altın fiyatındaki yükseliş başladı. Gün gün, her gün daha yukarı doğru göreceğiz. Ekim ayına doğru da ekstra yükseliş göreceğiz, 6 bin ila 6 bin 500 civarında çeyrek bekliyoruz fiyat olarak. Yatırım için şu anda altın uyanışa geçti.  Değerlendirmelerini, bu fırsatı kaçırmamalarını tavsiye ederiz” dedi.

 

GÜNCEL ALTIN FİYATLARI:

Gram altın: 2.638,56 TL

Çeyrek altın: 4.358,00 TL

Yarım altın: 8.713,00 TL

Tam altın: 17.323,21 TL

Cumhuriyet altını: 17.797,00 TL

 

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.