reklam
hava
DOLAR %
EURO %
GRAM ALTIN %
ÇEYREK A. %
BITCOIN %
SON DAKİKA
Google News

YETENEKLİ ÇOCUKLAR SPOR AKADEMİSİ HİZMETE AÇILDI

Son Güncelleme :

21 Eylül 2024 - 15:13

/ 80 views kez okundu.
YETENEKLİ ÇOCUKLAR SPOR AKADEMİSİ HİZMETE AÇILDI

Kayseri’de çocukların yetenek ve ilgilerine göre hizmet vermeyi amaç edinen Yetenekli Çocuklar Spor Akademisi yapılan törenle hizmete açıldı.

Kayseri’de spor ve eğitim alanında öncü olmayı hedefleyen, çocukların yeteneklerine duyarlı ve yetkin personeli ile hizmet vermeyi amaçlayan Yetenekli Çocuklar Spor Akademisi Talas Yenidoğan’da yapılan törenle hizmete açıldı. Açılış programına birçok siyasi parti ve STK temsilcileri ile davetliler katıldı.

Çocuklara 20 farklı spor branşı olmak üzere, yabancı dil ve Kur’an-ı Kerim dersleri ile özel hayatlarında yaşayacakları zorluklara karşı tam donanımlı ve nitelikli bir eğitim vermeyi amaçladıklarını söyleyen Hüseyin Temir, “Yetenekli Çocuklar Spor Akademisi adına 9 yıldır Kayseri’de hizmet vermekteyiz. Burada diğer kulüplerden ayrı olarak yaptığımız en önemli şey çocuklarımızın temel yetenekleriyle başlayıp, temel eğitimlerini verip olması gereken branş öncesi eğitimler ile fiziksel, zihinsel ve motor becerilerini geliştirip, daha sonra ise Kayseri’de yapabilecekleri bütün branşlarda antrenmanlarını yaparak en başarılı olacakları doğru branşlara seçimlerinin yapılmasını hedefliyoruz. Toplamda 20 branşı içeren bir kulüp işletiyoruz. Temel olarak 3 yaştan başladığımız ekiplerle temelden çocuklarımıza eğitimler vererek branşşlarını belirlemeye yönelik ilerliyoruz. 2 yaştan başlayarak yetişkinlere kadar tüm yaşlarda çalışmalarımız var. Boks, kick boks, muaythai, jimnastik, wushu, hareket eğitimi, voleybol, basketbol, kış dönemlerinde kayak, yüzme var. Ayrıca bizim burada tam zamanlı spor okulu sistemimiz de mevcut, kreş gibi düşünebiliriz. Çocuklar haftaiçi 5 gün sabah 9 akşam 6.30 arasında verdiğimiz içinde teorik dersleri de barındıran eğitim programımız var. İngilizceden tutun ki Kur’an-ı Kerim eğitimine kadar olan teorik derslerle hem çocuklarımızın eğitim dışında rahatlayacakları ve okul hayatların sıkındı yaşayacakları dersleri koymayı da hedefledik” şeklinde konuştu.

Ali Çiftçi ise Talas ilçesinin ihtiyacı olan sektörü kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek; “Burayı Allah izin verirse bugün açmış olduk. Bütün halkımızı bekleriz. Talas ilçemizin ihtiyacı olan bir sektörü kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Hizmet olarak önceliğimiz çocuk merkezli olacak. Onun haricinde farklı farklı birçok branşta çalışmamız olacak” dedi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.