reklam
hava
DOLAR %
EURO %
GRAM ALTIN %
ÇEYREK A. %
BITCOIN %
SON DAKİKA
Google News

AKP İL BAŞKANI ÜZÜM’DEN CHP’Lİ BELEDİYE BAŞKANLARI HAKKINDA ŞOK İDDİA: KİM BU BELEDİYE BAŞKANLARI?

Son Güncelleme :

25 Eylül 2024 - 12:01

/ 139 views kez okundu.
AKP İL BAŞKANI ÜZÜM’DEN CHP’Lİ BELEDİYE BAŞKANLARI HAKKINDA ŞOK İDDİA: KİM BU BELEDİYE BAŞKANLARI?

AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm, katıldığı bir televizyon programında şok iddialarda bulundu. Üzüm, CHP’li bir belediye başkanı için “Makam aracıyla mesire alanına rakı içmeye gidenler var” dedi.

Kayseri’de geçtiğimiz günlerde Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nin tanıtım programı sonrası Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin sucuk ekmek ikramı kamuoyunda farklı yorumlanmış ve ‘Bakanlardan Sucuk Partisi’ yorumları yapılmıştı. Tartışmalara yanıt veren Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, “Sucuk partisi diyerek ucuz siyaset yapılıyor” ifadelerini kullandı.
Tartışmalar devam ederken, AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm katıldığı televizyon programında CHP’li belediye başkanları hakkında şok edici iddialarda bulundu. Üzüm, “Makam aracıyla mesire alanına rakı içmeye gidenler var” dedi.

Üzüm’ün bu iddiası kamuoyunda infial yaratırken, hangi ilçenin belediye başkanı olduğu ise merak konusu oldu. Üzüm, başka bir CHP’li belediye başkanının da 18 işçiyi işten çıkarıp, yerine dünürünü işe aldığını da iddia etti.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.