reklam
hava
DOLAR %
EURO %
GRAM ALTIN %
ÇEYREK A. %
BITCOIN %
SON DAKİKA
Google News

AYSİMA’NIN KAMPANYASI DOĞUM GÜNÜNDE TAMAMLANDI: SIRA MUHAMMED YUSUF’TA

Son Güncelleme :

29 Eylül 2024 - 13:59

/ 80 views kez okundu.
AYSİMA’NIN KAMPANYASI DOĞUM GÜNÜNDE TAMAMLANDI: SIRA MUHAMMED YUSUF’TA

Kayseri’de SMA Tip 1 kas hastalığı ile mücadele eden Aysima Tuna’nın kampanyası, MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy ve Bünyan Belediye Başkanı Selahattin Metin’in de girişimleriyle doğum günü olan 29 Eylül’de resmen tamamlandı.

Kayseri’de SMA Tip 1 kas hastası Aysima Tuna’nın tedavisinde ihtiyaç olan miktarın toplanması için yaklaşık 10 aydır Valilik onaylı kampanya sürdürülüyordu. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Milletvekili Baki Ersoy ve Bünyan Belediye Başkanı Selahattin Metin’in de devreye girmesiyle birlikte Aysima’nın doğum günü olan 29 Eylül’de kampanya için ihtiyaç olan miktar toplandı.

Kayseri Cumhuriyet Meydanı’nda Aysima Tuna için etkinlik düzenlenerek kampanyanın tamamlanması ve doğum günü dolayısıyla kutlama töreni yapıldı.

Etkinliğe Aysima’nın gönüllüleri başta olmak üzere Bünyan Belediye Başkanı Selahattin Metin, tedavisi tamamlanan Melih Eymen Ceylan ile ailesi ve Muhammed Yusuf Aktaş’ın aileleri de katıldı.

Başkan Metin, Aysima’nın kampanyasında son 3 gün içerisinde dahil olarak tamamlamanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Kayseri’de bir diğer SMA Tip 1 kas hastalığı ile mücadele eden Muhammed Yusuf Aktaş’ın kampanyasına destek vermeleri noktasında Kayseri kamuoyuna çağrıda bulunan Metin, Muhammed’in kampanyasına 50 bin TL bağışta bulundu.

Aysima’nın babası Sinan Tuna ve Ayşegül Tuna, SMA ile mücadele eden Muhammed Yusuf Aktaş’ın kampanyasına destek olunması için Kayseri kamuoyuna çağrıda bulundu.

Kur’an-ı Kerim tilaveti ve akabinde Aysima’nın doğum günü kutlanarak gökyüzüne balon bırakıldı.

 

 

 

 

 

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.