reklam
hava
DOLAR %
EURO %
GRAM ALTIN %
ÇEYREK A. %
BITCOIN %
SON DAKİKA
Google News

İYİ PARTİ İL BAŞKANI ŞENER:”ÜLKENİN GELECEĞİNDE SÖZ SAHİBİ OLACAĞIZ”

Son Güncelleme :

03 Ekim 2024 - 0:02

/ 63 views kez okundu.
İYİ PARTİ İL BAŞKANI ŞENER:”ÜLKENİN GELECEĞİNDE SÖZ SAHİBİ OLACAĞIZ”

İYİ Parti Kayseri İl Başkanı Tansu Şener, partisinin 28. Dönem 3. Yasama Yılı ilk grup toplantısında konuştu. Şener, “İYİ Parti artık aktif ve sahada olacak. Tüm teşkilatlarımız sahada bu iktidarın yanlış ve eksikliklerini, yanlış yönetildiğini bizler vatandaşlara yorulmadan durumu ve İYİ Parti’nin bu ülkenin geleceğinde söz sahibi olacağını anlatacağız” dedi.

İYİ Parti’de son dönemde yaprak dökümü yaşanıyor. Partinin üst düzey kurmaylarının art arda istifası gelirken, Kayseri Milletvekili Dursun Ataş ve birçok ilçe başkanı da ayrılık kararı almıştı. İYİ Parti Kayseri İl Başkanı Tansu Şener, Ankara Genel Merkezi’nde düzenlenen 28. Dönem 3. Yasama Yılı ilk grup toplantısında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Partisinin önümüzdeki süreçte sahaya inerek aktif rol alacağını vurgulayan Şener, “Yeni Yasama Yılı’nın açılışında ilk grup toplantımız gerçekleşti. Bizde Kayseri Teşkilatı olarak GİK üyelerimiz, ilçe başkanlarımız, ilçe yöneticilerimiz parti üyelerimizle güçlü bir katılımla mecliste genel başkanımızı desteklemek için hazır bulunduk. Genel Başkanımız Müsavat Dervişoğlu’nun grup toplantısında konuşmalarını dinledik, talimatlarını aldık. Daha sonra grup odasına Kayseri Teşkilatı olarak bir görüşme gerçekleştirerek bilgilendirme yaptık. Oda bize teşekkürlerini iletti, bugünkü katılımlarımızdan dolayı teşekkür etti. 3-4 aydır İYİ Parti’de belirli istifalar gerçekleşti. Hem genel merkez hem de yerel bazda oldu, genel başkanımızla görüşlerimiz oldu bu konuyla ilgili olarak. Genel başkanımız bu konuda çok rahat, gayet emin adımlarla ilerliyor. Kayseri’de teşkilatımızın çalışmalarını yoğun şekilde devam ettiriyor. Şu anda siyaseten aktif bir dönem olmasa bile, genel başkanımız bir açıklama yaptı. Mülteciler ve sığınmacılara verilen vatandaşlıklarla ilgili Danıştay’a dava açtı. Bu konuda aktif olarak ilk ciddi icraatı genel başkanımız başlattı. Bunun arkası da gelecektir. Sadece mülteci konusunda değil, tarım ve ekonomi politikalarıyla ilgili de İYİ Parti artık aktif ve sahada olacak. Tüm teşkilatlarımız sahada bu iktidarın yanlış ve eksikliklerini, yanlış yönetildiğini bizler vatandaşlara yorulmadan durumu ve İYİ Parti’nin bu ülkenin geleceğinde söz sahibi olacağını anlatacağız. İYİ Parti teşkilatlarının hem genel merkez olarak hem yerel teşkilatlar olarak çözümün bizde olduğunu vatandaşlarımıza anlatacağız. Bu konularda aktif olarak çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.