reklam
hava
DOLAR %
EURO %
GRAM ALTIN %
ÇEYREK A. %
BITCOIN %
SON DAKİKA
Google News

DAĞTEKİN İNŞAAT, KONUT PROJESİNİN 5’İNCİ TEMELİNİ ATTI

Son Güncelleme :

23 Ekim 2024 - 17:21

/ 9 views kez okundu.
DAĞTEKİN İNŞAAT, KONUT PROJESİNİN 5’İNCİ TEMELİNİ ATTI

Kayseri’de Dağtekin İnşaat’ın devam ettirdiği konut projesinin 5’inci temeli dua eşliğinde atıldı. Konu hakkında Dağtekin İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Dağtekin, “Burası Kayseri’nin en yeni, en gözde bölgesidir, Kumsmall AVM’ye Şehir Hastanesi’ne, Havalimanına yakın ve hızlı tren istasyonunun hemen yan bölgesinde bulunuyor. Şu anda inşallah her hafta bir temel atarak burayı tamamlayacağız” dedi.

Dağtekin İnşaat, Kayseri Erkilet Bölgesi, Oruç Reis Mahallesi’nde başlattıkları konut projesinin 5’inci bölgesinin temelini attı. Konu hakkında Dağtekin İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Dağtekin, bin 200 daireye yakın konut projesi hakkında, “Şu anda Kayseri’nin en büyük projesi olan bin 200 daireye yakın 2+1, 3+1 ve 4+1 projemizin 5. Temelini atıyoruz. Burası Kayseri’nin en yeni, en gözde bölgesidir, Kumsmall AVM’ye Şehir Hastanesi’ne, Havalimanına yakın ve hızlı tren istasyonunun hemen yan bölgesinde bulunuyor. Şu anda inşallah her hafta bir temel atarak burayı tamamlayacağız. Gördüğünüz gibi yapım aşamasında olan binamız başlayalı 6 ay olmadı, bir iki aya teslim edeceğiz. Bundan sonra da inşallah 8 ayda evleri teslim edeceğiz. Onun içinde şu anda özellikle konut ihtiyacının olduğu dönemde Kayseri’de buradan herkesi ev sahibi yapıyoruz. Elden taksitle bankaya bulaşmadan şu anda belli bir peşinat vererek takas imkanıyla herkesi yeni ve özellikle depreme dayanıklı, güvenli ve sağlam evler yapıyoruz. Bunu hızlandırıyoruz, Dağtekin İnşaat olarak şu dönemde bile temeller atıyoruz. İnşallah bu evlerimizi de bir yılı geçmeden 8 ayda vatandaşlarımızı ev sahibi yapacağız. Dediğim gibi cumartesi günü Seyranlı bölgesinde 4+1 projemiz var, ondan sonraki hafta yine bir projemizin temelleri var. Dağtekin İnşaat olarak herkesi ev sahibi yapıyoruz, özellikle yurtdışındaki müşterilerimizi hem yatırım olarak ev sahibi yapıyoruz. Şu dönemde konut fiyatları faizlerden dolayı çok düşük, tam zamanı diyoruz ve bundan sonra da herkesi hızlı şekilde ev sahibi yapıyoruz. Özellikle yeşil alanların, parkın olduğu yerleşim alanların olduğu bir alandır. Özellikle okullarımız, kreşlerimizin olduğu sosyal alanların çok fazla olduğu bir alandır, bu yüzden burayı tercih ettik” şeklinde konuştu.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.