reklam
hava
DOLAR %
EURO %
GRAM ALTIN %
ÇEYREK A. %
BITCOIN %
SON DAKİKA
Google News

BAŞKAN ALİ ÇAMLI, ONUR BULUT İÇİN NET KONUŞTU: “UMURUMDA DEĞİL”

Son Güncelleme :

22 Şubat 2023 - 13:46

/ 313 views kez okundu.
BAŞKAN ALİ ÇAMLI, ONUR BULUT İÇİN NET KONUŞTU: “UMURUMDA DEĞİL”

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, sözleşmesini tek taraflı feshederek Beşiktaş ile anlaşan oyuncu Onur Bulut için “Onur Bulut meselesi umurumda değil” dedi.

Kayserispor ile Beşiktaş arasında adeta krize yol açan Onur Bulut transferi konusunda Başkan Ali Çamlı’dan açıklama geldi. Sarı kırmızılılar ile olan sözleşmesini tek taraflı feshederek Beşiktaş ile anlaşan Onur Bulut içi ‘Umurumda değil’ ifadelerini kullanan Çamlı, Bulut’un daha önce Fenerbahçe ile transfer görüşmesinde bulunduğunu ancak; Beşiktaş’ın gizlice devreye girmesi sonucu oyuncu Onur Bulut’un Beşiktaş ile 8 Şubat’ta anlaştığını söyledi.

Ülkemizde gerçekleşen deprem felaketinde binlerce vatandaşın hayatını kaybettiğini belirten Çamlı, Onur Bulut meselesinin önemsiz olduğuna dikkat çekti. Ayrıca Çamlı, mahkemenin gerekli kararı vereceğini ifade etti.

 

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.