reklam
hava
DOLAR %
EURO %
GRAM ALTIN %
ÇEYREK A. %
BITCOIN %
SON DAKİKA
Google News

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, “MUHALEFET HER DÖNEMDE SIĞ BİR ANLAYIŞ İLE ENGEL ÇIKARMIŞTIR”

Son Güncelleme :

12 Şubat 2024 - 21:02

/ 89 views kez okundu.
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, “MUHALEFET HER DÖNEMDE SIĞ BİR ANLAYIŞ İLE ENGEL ÇIKARMIŞTIR”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ndeki Kabine Toplantısı sonrası ulusa seslendi. Erdoğan, kabinede ekonomi, eğitim, terörle mücadele ve dış politika başta olmak üzere, pek çok kritik konunun detaylı şekilde ele alındığını söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ndeki Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı’nın ardından ulusa seslendi. Kabine toplantısında ekonomi, eğitim, terörle mücadele ve dış politika başta olmak üzere, pek çok kritik konunun detaylı şekilde ele alındığını söyleyen Erdoğan, afet bölgesindeki çalışmaların kabinedeki ön önemli konu olduğunu belirtti.
Yaklaşan 31 Mart 2024 Mahalli İdareler seçimleri için yoğun çalışmaların devam ettiğini de aktaran Erdoğan, TÜİK verilerine göre açıklanan, Türkiye’deki işsizlik oranının Aralık 2023’te bir önceki aya kıyasla 0,1 puan düşüşle yüzde 8,8’e gerilediğini ifade etti.

Türkiye’nin insanlı uzay misyonunu başarıyla tamamlayarak yurda dönen Alper Gezeravcı’yı Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde kabul ettiğini ve ikinci astronotu, yeni çalışmalar yapmak üzere önümüzdeki aylarda yörünge altı uçuş için uzaya göndereceklerini söyledi.

“TÜRKİYE’NİN GEÇMİŞTE KAYBETTİĞİ HAZİNE DEĞERİNDEKİ YILLARIN DEĞERİNİ DAHA İYİ ANLIYORUZ”

Muhalefetin, her dönemde engel çıkartan sığ anlayışı ile karşı karşıya kaldıklarını aktaran Erdoğan, “İş yapmak, proje üretmek, ülkenin ve milletin hayrına vizyon ortaya koymak yerine, eser ve hizmetlere kulp takan, takoz koyan, engel çıkartan bu sığ anlayışı gördükçe üzülüyoruz. Türkiye’nin geçmişte kaybettiği hazine değerindeki yılların, kaçırdığı fırsatların sebebini bunlara baktıkça daha iyi anlıyoruz. Biz, müzmin muhaliflere aldırmadan yolunuza devam ettik, ediyoruz ve edeceğiz” şeklinde konuştu.

ABD’nin f-16 satışının olumlu karşılanmasına da değinen Erdoğan, bundan memnuniyet duyduğunu ve Türkiye’ye yönelik kısıtlamaların kaldırılması ile birlikte Türk savunma ve sanayinin daha hızlı yol olacağını ifade etti.

TÜRKİYE HER NE PAHASINA OLURSA OLSUN SINIRINDA BİR TERÖRİSTAN KURULMASINA MÜSAADE ETMEYECEKTİR

Türkiye’nin sınırında her ne pahasına olursa olsun bir terör bölgesi oluşturulmasına müsaade etmeyeceklerini ifade eden Erdoğan, Irak’la hayata geçirilmesi planlanan Kalkınma Yolu Projesi’nin de bu nokta büyük anlam ifade ettiğini söyledi.

İsrail’in sorumsuz ve insanlıktan uzak saldırılarının altında yatan en büyük etkenin Batı’nın ‘tavşan kaç, tazı tut’ diyen iki yüzlü politikası olduğunu vurgulayan Erdoğan, Avrupa Birliği ülkelerinin Hamas’ı bahane ederek İsrail Devlet Başkanı Netanyahu’nun saldırılarına göz yumduklarını belirtti.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.