reklam
hava
DOLAR %
EURO %
GRAM ALTIN %
ÇEYREK A. %
BITCOIN %
SON DAKİKA
Google News

ERSOY: VALİ ÇİÇEK VE MÜDÜR AYDIN’IN KAHRAMANLIKLARINA ŞAHİDİZ

Son Güncelleme :

04 Temmuz 2024 - 11:11

/ 174 views kez okundu.
ERSOY: VALİ ÇİÇEK VE MÜDÜR AYDIN’IN KAHRAMANLIKLARINA ŞAHİDİZ

Kayseri’de 30 Haziran Pazar günü yaşanan olayları meclis gündemine getirerek Kayseri Valisi Gökmen Çiçek ve Kayseri Emniyet Müdürü Atanur Aydın’a söylemediği sözler üzerinden isnatlarda bulunan DEM Parti Kocaeli milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu’na Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’dan cevap gecikmedi. Ersoy yayan ve iftira siyaseti yapıldığına dikkat çekerek, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek ve İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın’ın kahramanlıklarına gece boyunca şahitlik ettiklerini ifade etti.

Milletvekili Ersoy, “ Kayseri’de yaşanan olaylarla ilgili yalan ve iftira siyaseti yapan DEM’liler şunu bilsin ki; Kayseri’nin çalışkan ve sevilen Valisi Sayın Gökmen Çiçek ile mesleki hayatı kahramanlıklarla dolu, Hakkari ve Van Emniyet Müdürü iken teröristlerin korkulu rüyası olan Kayseri Emniyet Müdürümüz Sayın Atanur Aydın, Kayseri’de yaşanan olaylar karşısında gecenin ilk saatlerinden son anına kadar vatandaşlarımızın yanında olmuş ve olası birçok provokasyonu önlemiştir. İftira atılan şekilde bir beyanı da söz konusu olmamıştır. Bizde buna o gece yanlarında olduğumuzdan şahidiz” dedi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.