reklam
hava
DOLAR %
EURO %
GRAM ALTIN %
ÇEYREK A. %
BITCOIN %
SON DAKİKA
Google News

GÜLTEPESPOR KURMAYLARINDAN BİR ATAK DAHA

Son Güncelleme :

07 Kasım 2023 - 12:26

/ 156 views kez okundu.
GÜLTEPESPOR KURMAYLARINDAN BİR ATAK DAHA

Oynadıkları ligde başarıları ile adından söz ettiren ve özellikle yetiştirdiği futbolcular ile fabrika haline gelen Gültepespor, bir atak daha yaptı. Genç yeteneklerin evi olan Gültepespor, Akkışla Gençlikspor’u satın alarak “Gültepe Gücü” ismi ile kamuoyuna duyurdu.

Salih Külahçıoğlu ve Ahmet Duman yaptığı açıklamada sporcu sayılarının her geçen gün atmasından dolayı daha çok sporcuya maç oynama imkanı ve daha fazla sporcumuzu vitrine çıkartmak için amatör kümeden Akkışla gençlik sporu satın aldıklarını, takımın yeni isminin de mevcut takımları Gültepespor’dan alt yapısındaki gücünden başarılarından birlik beraberliklerinden esinlenerek Gültepe Gücü olarak belirlediklerini dile getirdiler, bu takımda da her kategoriye katılıp orada boy gösterip başarılı olmayı hedefleyen Salih Külahçıoğlu, Gültepe Gücü FK. Alt yapı teknik direktörlük görevi için Faruk Duman ve Erkan Çakır’ın getirildiğini de bildirdi. Kayseri’de Ahmet Duman ve Salih Külahçıoğlu 3 şubesi bulunan spor okullarında 800’e yakın bir oyuncu havuzuna sahip olduklarını belirterek; “Kendi kulüplerimiz dışında birçok kulübe de ücretsiz oyuncu verip gençlerimizi Kayseri amatörüne kazandırmak için elimizden geleni yapıyoruz Adımız Gültepe Gücümüz Alt Yapı” diye belirttiler.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.