reklam
hava
DOLAR %
EURO %
GRAM ALTIN %
ÇEYREK A. %
BITCOIN %
SON DAKİKA
Google News

İSLAM MEMİŞ’TEN ALTIN VE DOLAR UYARISI: “DANANIN KUYRUĞU BU TARİHTE KOPACAK”

Son Güncelleme :

11 Temmuz 2024 - 10:51

/ 247 views kez okundu.
İSLAM MEMİŞ’TEN ALTIN VE DOLAR UYARISI: “DANANIN KUYRUĞU BU TARİHTE KOPACAK”

Altın ve dolara dair yaptığı çarpıcı yorumlarla tanınan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, yatırımcılara ve altın ile döviz alacaklara ezber bozan bir uyarıda bulundu. Memiş, perşembe günü piyasaların büyük bir değişime uğrayabileceğini belirterek, “Dananın kuyruğu kopacak” dedi.

Piyasaların gözü ABD’ye çevrildi. Fed Başkanı Jerome Powell’ın yapacağı açıklamalar ve ABD’de açıklanacak enflasyon verileri, emtia piyasalarını derinden sarsacak. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, bu kritik gelişmelerin piyasaları nasıl etkileyeceğine dair önemli değerlendirmelerde bulundu.

ALTIN FİYATLARI REKOR KIRIYOR

Kapalıçarşı’da spot altın fiyatları yüzde 0.2 artışla ons başına 2 bin 370.37 dolara yükseldi. Gram altın 2 bin 520 TL ile rekor kırarken, çeyrek altın 4.138 TL, Cumhuriyet altını 16 bin 916 TL, Ata altın ise 16 bin 917 TL’den işlem gördü.

‘TEDBİRİNİZİ ALIN’

İslam Memiş, piyasaların mevcut belirsiz ortamında kısa vadeli pozisyon almanın riskli olabileceğini belirtti. Memiş, “Tüm ihtimaller yüzde 50 yüzde 50. Neden? Çünkü piyasa merkez bankalarının kontrolünde. Serbest piyasa fiyatlaması yok. Oyalamaya devam edecekler. Bu ortamda kısa vadeli pozisyon almak yürek ister! Perşembe günü dananın kuyruğu kopacak! Ona göre tedbir alırsınız” açıklamasında bulundu.

 

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.