reklam
hava
DOLAR %
EURO %
GRAM ALTIN %
ÇEYREK A. %
BITCOIN %
SON DAKİKA
Google News

İYİ PARTİ’DE SULAR DURULMUYOR! KAYSERİ’DE 8 KİŞİ İSTİFA ETTİ

Son Güncelleme :

03 Ekim 2024 - 14:32

/ 73 views kez okundu.
İYİ PARTİ’DE SULAR DURULMUYOR! KAYSERİ’DE 8 KİŞİ İSTİFA ETTİ

İYİ Parti Kayseri’de istifalar yaşanmaya devam ediyor. Kayseri’de Kurucu İl Başkan Yardımcısı Mazhar Polat, İl Disiplin Kurulu Üyesi Abdullah Özsuveren, Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve Talas Belediyesi Meclis Üyesi Şahin Ülker, Talas Belediyesi Meclis Üyeleri Ramazan Bülbül, Yaşar Tuğrul Ercan, Mücahit Kısmet ve Bünyamin Türkmen ve Kocasinan Başkan Yardımcısı Ayşegül Çakmak partisinden istifa etti.

İYİ Parti’de istifa depremi yaşanmaya devam ediyor. Bu kez Talas Belediye meclis üyeleri ve bazı yöneticiler partilerinden istifa etti. Kayseri’de Kurucu İl Başkan Yardımcısı Mazhar Polat, İl Disiplin Kurulu Üyesi Abdullah Özsuveren, Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve Talas Belediyesi Meclis Üyesi Şahin Ülker, Talas Belediyesi Meclis Üyeleri Ramazan Bülbül, Yaşar Tuğrul Ercan, Mücahit Kısmet ve Bünyamin Türkmen ve Kocasinan Başkan Yardımcısı Ayşegül Çakmak partisinden istifa etti. Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklama ile istifa ettiğini duyuran Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve Talas Belediyesi Meclis Üyesi Şahin Ülker, “Katıldığımız günden bugüne kadar vatandaşlarımız için mücadele verdiğimiz partimizde, ne yazık ki kişisel ikbal peşinde olanların etkisiyle çalışmalarımıza gereken desteği bulamadık. Yerelde ve genel merkezde, vatandaşlarımızın taleplerine cevap verecek bir yapı oluşturulacağına dair inancımızı kaybettik. Bu şartlar altında vatandaşlarımızın hakkını daha güçlü savunabilmek adına, mevcut partimizden istifa ederek yolumuza bağımsız olarak devam etme kararı aldık. Bu karar, daha adil, şeffaf ve vatandaşın yanında olan bir siyaset için atılmış bir adımdır” ifadelerini kullandı.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.