reklam
hava
DOLAR %
EURO %
GRAM ALTIN %
ÇEYREK A. %
BITCOIN %
SON DAKİKA
Google News

İYİ PARTİLİ ATAMAN, AKŞENER’İ İSTİFAYA ÇAĞIRDI

Son Güncelleme :

01 Nisan 2024 - 0:07

/ 154 views kez okundu.
İYİ PARTİLİ ATAMAN, AKŞENER’İ İSTİFAYA ÇAĞIRDI

İYİ Partili Sebati Ataman, sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalarda bulunarak, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i istifaya davet etti. Ataman, “Milletin umutlarını yok edenler, bu başarı sizin. Sözünüzü tutup derhal istifa edin” dedi.

İYİ Parti önceki dönem Kayseri İl Başkanı Sebati Ataman, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde resmi olmayan sonuçlara göre İYİ Parti’nin %3.65’de kalması üzerine Genel Başkan Meral Akşener’i istifaya çağırdı. Sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalarda bulunan Ataman, “Yüzde 20’leri gören bir partiyi yüzde 3’lere düşüren sorumluları sorumsuzlukları nedeni ile kınıyorum. Lale devri gibi yaşayanlar, halkın haykırışını duymayanlar, popülist politika ile kendilerini vazgeçilmez zannedenler, emek verenleri yok sayanlar, devşirme aday bulup onlardan medet umanlar, milletin umutlarını yok edenler, bu başarı sizin eseriniz. Sözünüzü tutup derhal istifa edin” ifadelerini kullandı.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.