reklam
hava
DOLAR %
EURO %
GRAM ALTIN %
ÇEYREK A. %
BITCOIN %
SON DAKİKA
Google News

KABİNENİN ANA GÜNDEMİ: AFET BÖLGESİNE YAPILACAK KONUTLAR 

Son Güncelleme :

06 Mart 2023 - 11:04

/ 228 views kez okundu.
KABİNENİN ANA GÜNDEMİ: AFET BÖLGESİNE YAPILACAK KONUTLAR 

Kabine bugün saat 15.00’te Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanacak. Kabine toplantısında ana gündem maddesi Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen depremler sonrası 11 ile inşa edilecek konutlar olacak. Ayrıca kabinede yaklaşan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri yer alacak.

Kabine toplantısı bugün saat 15.00’te Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde toplanacak. Toplantının ana gündem maddesi Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen ve 11 ilde ağır yıkıma sebep olan deprem olacak. Kabinede depremden etkilenen 11 ilde yapılacak konutlar ele alınacak. Ayrıca, yaklaşan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri de kabinede görüşülecek.

Kabine’nin bir diğer gündem maddesi ise 14 Mayıs’ta yapılması planlanan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri olacak. Seçim tarihini netleştirecek adımın da bu toplantıda görüşülmesi bekleniyor. Kabine toplantısında terörle mücadele ve ekonominin yanı sıra iç ve dış gelişmeler de ele alınacak.

 

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.