reklam
hava
DOLAR %
EURO %
GRAM ALTIN %
ÇEYREK A. %
BITCOIN %
SON DAKİKA
Google News

KAPALI KALE’DEN REST!

Son Güncelleme :

03 Ekim 2024 - 23:14

/ 231 views kez okundu.
KAPALI KALE’DEN REST!

Kayserispor’da teknik direktörlük görevine Sinan Kaloğlu getirildi. Kayserispor’da yeni ismin futbolun gerçekleri doğrultusunda getirilmediği yönünde açıklama yapan Kapalı Kale Taraftar Grubu, Kaloğlu tercihini kabul etmediklerini belirterek yönetime rest çekti.

Geçtiğimiz günlerde Beşiktaş maçı sonrası istifa eden Burak Yılmaz’ın ardından Kayserispor yeni teknik direktör arayışına girmişti. Bugün kulüpten yapılan paylaşım ile teknik direktörlüğe Sinan Kaloğlu’nun getirildiği duyuruldu. Bugün yapılan anlaşmanın futbolun gerçekleri doğrultusunda yapılmadığı yönünde açıklama yapan Kapalı Kale Taraftar Grubu, Kaloğlu tercihini kabul etmediklerini belirtti. Kulübe rest çeken Kapalı Kale’nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “Sezonun hemen başında kulübümüzde mental bir kan tazelemesi olması adına teknik direktör değişikliğine gidilmiştir, ancak yapılan bu kan değişiminin futbolun gerçekleri doğrultusunda yapılmadığı, belli bir zümrenin teşvik ve önerileriyle teknik adama yönelindiğini gözlemlemekteyiz! Taraftarlarımızdada ciddi anlamda rahatsızlık yaratan bu tercihi asla kabul etmediğimizin altını kalın harflerle çiziyor, yönetimin bu minvalde almış olduğu kararı yeniden gözden geçirmesinde kulübün geleceği adına yararlı buluyoruz! Kapalı Kale” denildi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.