reklam
hava
DOLAR %
EURO %
GRAM ALTIN %
ÇEYREK A. %
BITCOIN %
SON DAKİKA
Google News

KAYSERİ TOPLANTISINDA DAVETİYE KRİZİ

Son Güncelleme :

22 Ekim 2024 - 10:33

/ 7 views kez okundu.
KAYSERİ TOPLANTISINDA DAVETİYE KRİZİ

Ankara’da organize edilen “Marka Şehir Kayserimiz için Birlikte Neler Yapabiliriz?” toplantısına MHP Kayseri Milletvekilleri, yalnızca ‘Whatsapp’ üzerinden davetiye gönderilmesi ve nezaketsiz bulunduğu gerekçesiyle katılmadılar.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve Kayseri Valiliği tarafından Ankara’da organize edilen “Marka Şehir Kayserimiz için Birlikte Neler Yapabiliriz?” toplantısında davetiye krizi yaşandı.
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir ile Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, programın davetiyesi yalnızca ‘Whatsapp’ üzerinden iletilmesi gerekçesiyle toplantıya katılmadı.
Konuya ilişkin Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığı tarafından “Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir ile Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’a programın davetiyesi sadece Whattsapp’tan gönderilirken protokol ve nezaket kuralları yok sayıldı. Milliyetçi Hareket Partisi’nin tüzel kimliğine karşı yapılan bu küçük düşürücü ve nezaketsiz tavır karşısında MHP Milletvekilleri İsmail Özdemir ve Baki Ersoy’un yanı sıra İl Başkanımız Enes Ertuğrul Kalın da programa katılmadı” şeklinde açıklama yapıldı.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.