reklam
hava
DOLAR %
EURO %
GRAM ALTIN %
ÇEYREK A. %
BITCOIN %
SON DAKİKA
Google News

KAYSERİ’DE 4.7 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM OLDU

Son Güncelleme :

07 Mart 2023 - 15:45

/ 150 views kez okundu.
KAYSERİ’DE 4.7 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM OLDU

Kayseri’nin İncesu ilçesinde 4.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Aynı ilçe dakikalar sonra 4.3 büyüklüğünde başka bir deprem ile yeniden sallandı. Sarsıntı çevre illerden de hissedilirken AFAD Başkanı Yunus Sezer yaptığı açıklamada, “An itibarıyla olumsuz bir durum bulunmamaktadır. Saha tarama çalışmaları devam etmektedir” ifadelerini kullandı.

AFAD’ın verilerine göre saat 14.47’de merkez üssü Kayseri İncesu olan 4.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Saat 14.47’de gerçekleşen deprem 12,8 km derinlikte gerçekleşti. Aynı bölge, depremden dakikalar sonra bu kez de 4.3 ile sallandı.

Kayseri Vali Vekili Şenol Esmer, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, ilk belirlemelere göre bir olumsuzluk görünmediğini, birimlerin saha kontrol çalışmalarına devam ettiğini bildirdi.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç da yaptığı paylaşımda, “İncesu Belediye Başkanı ve bazı muhtarlarımız ile görüştüm, an itibarıyla olumsuz bir durum gözükmüyor. Ekiplerimiz sahada. Rabb’im her türlü afetlerden bizleri korusun” ifadelerine yer verdi.

OLUMSUZ BİR DURUM BULUNMAMAKTADIR

AFAD Başkanı Yunus Sezer yaptığı açıklamada, “Kayseri ilimiz İncesu ilçesinde meydana gelen deprem sonrasında, an itibarıyla olumsuz bir durum bulunmamaktadır. Saha tarama çalışmaları devam etmektedir” ifadelerini kullandı.

Öte yandan saat 14.48’de de Kayseri’nin Hacılar ilçesinde de 4.4 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.