reklam
hava
DOLAR %
EURO %
GRAM ALTIN %
ÇEYREK A. %
BITCOIN %
SON DAKİKA
Google News

KAYSERİSPOR BASIN SÖZCÜSÜ SAMET KOÇ, “DÜŞME GİBİ BİR ENDİŞEMİZ HİÇ OLMADI”

Son Güncelleme :

15 Mart 2023 - 16:42

/ 204 views kez okundu.
KAYSERİSPOR BASIN SÖZCÜSÜ SAMET KOÇ, “DÜŞME GİBİ BİR ENDİŞEMİZ HİÇ OLMADI”

Kayserispor Basın sözcüsü Samet Koç, katıldığı bir televizyon programında gündeme dair açıklamalarda bulundu. Süper Lig’in 24. hafta maçında Antalyaspor’a karşı aldıkları 4-0’Lık mağlubiyeti de değerlendiren Koç, Kayseri’de yaşanan depremin takımın olumsuz yönde etkilenmesine sebep olduğunu ifade etti.

Kayserispor Basın  Sözcüsü Samet Koç gündeme dair açıklamalarda bulundu. Kayseri’de yaşanan 4.9’luk depremin, Antalyaspor müsabakasına çıkan Kayserisporlu futbolcuları olumsuz etkilendiğini belirten Koç, Teknik Direktör Çağdaş Atan’ın ifade ettiği ‘Depremden etkilendik’ beyanını kamuoyunun göz ardı etmesine ise, “Her ne kadar kamuoyu depremden dolayı teknik direktörümüzün nedenini geçerli görmese bile bizim de şahit olduğumuz durumlar var. Futbolcularımız depremden çok etkilendi. Futbolcumuz Mensah’ın, arkadaşı Atsu’dan sonra futbol oynaması gerçekten çok zorlaştı. Her yaşanan depremde o da tedirgin oluyor. Bütün futbolcularımız sabaha kadar dışarıda, sandalyede oturdular ve hiç uyumadılar. Antrenmanlarda bu yorgunluğu biz de gözlemledik” dedi.

“ANTALYASPOR MAÇI BEKLEMEDİĞİMİZ BİR MAĞLUBİYET”

Süper Lig’in 24. Haftasında alınan Antalyaspor mağlubiyetini beklemediklerini söyleyen Koç, “Antalyaspor maçı bizim beklemediğimiz bir mağlubiyetti. Mağlubiyetten daha ziyade oyun anlayışı ve yenilen goller de açıkçası beklemediğimiz şeyler. Kayserispor’u tanımakta zorlandık. Ama tabii ki futbolun içerisinde böyle şeyler var. Ama tabii bunlar keşke olmasaydı. 4 gol yedik, bu gollerin birçoğunda da maalesef bireysel hatalar söz konusu” diye konuştu.

“ARİF’İ İNGİLTERE LİGİNDE HAYAL EDİYORUM”

Sarı kırmızılı takımın defans hattında Mecit Hüseyni’nin yokluğunun hissedildiğini belirten Koç, Arif Kocaman hakkında, “Onu İngiltere liginde hayal ediyorum. Yeni ve iyi bir futbolcu. Oynamasını ve tecrübe kazanmasını istiyoruz” ifadelerini kullandı.

5 VE 6. SIRAYI KOVALAYACAĞIZ

Sezona başlarken kendilerine 51 puan barajı belirlediklerini aktaran Koç, “Sezona başlarken ilk hedefimiz olarak 51 puan barajı belirlemiştik. Önümüzde uzun bir süreç var. Halen o hedefimize çok rahat ulaşabileceğimizi düşünüyoruz. Bu hafta alınacak bir galibiyet ile puanımızı 38 puana çıkartacağız ki ligde gerçekten rahat bir yere ulaşmış olalım. Yeniden konsantre olup 5. ve 6. sıraları kovalamaya devam edeceğiz. Hocamızın bir kariyeri, yönetimimizin de bir hedefi var” dedi.

“ZTK’DA FİNAL OYNAMAK HEDEFİMİZ”

Geçtiğimiz sezon Ziraat Türkiye Kupası’nda (ZTK) finale çıkan ve Sivasspor karşısında aldığı 3-2’lik mağlubiyet ile finalde kupayı kaybeden Sarı kırmızılı kulüp için hedefin yine ZTK’da final oynamak olduğunu ifade eden Koç, “Bu sezon da Ziraat Türkiye Kupası’nda final oynamak hedefimiz var. Fenerbahçe ile karşılaşacağız. İnşallah Şükrü Saraçoğlu Stadyumunda turu atlayan taraf biz oluruz ve kupayı alan taraf oluruz”  diye konuştu.

DÜŞME GİBİ BİR ENDİŞEMİZ HİÇ OLMADI

Kayserispor’un ligin ilk haftasından beri düşme gibi bir endişesi olmadığını vurgulayan Koç, bunların birer önyargıdan ibaret olduğunu söyleyerek, “Kayserispor’un ilk haftadan beri hiç düşme gibi bir endişesi olmadı. Bu bir önyargıydı. Geçtiğimiz yılın finalisti bu takımdı. İyi bir takım, iyi bir hocayla takviye edilmiş bir kulüp. Aynı zamanda bir de yönetim değişikliği yaşandı. Kulübümüz Kayserispor’un 2022 yılına dönük bir borcu yok” şeklinde konuştu.

 

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.