reklam
hava
DOLAR %
EURO %
GRAM ALTIN %
ÇEYREK A. %
BITCOIN %
SON DAKİKA
Google News

KURBAN BAYRAMI SÜRECİNDE VETERİNERLER SAHADA OLACAK

Son Güncelleme :

01 Haziran 2024 - 18:12

/ 158 views kez okundu.
KURBAN BAYRAMI SÜRECİNDE VETERİNERLER SAHADA OLACAK

Kurban Bayramı’na kısa bir zaman kala hayvan pazarları da kuruldu. Kayseri Veteriner Hekimleri Odası Başkanı Akgün Ergül, bayram sonuna kadar veteriner hekimlerin sahada olacağını ve talep eden tüm vatandaşlarla ilgileneceğini belirtti.

Kurban Bayramı’na sayılı günler kala vatandaşları da kurbanlık telaşı sardı. Hayvanın sağlıklı olması vatandaşların en önem verdiği konu olurken Kayseri Veteriner Hekimleri Odası Başkanı Akgün Ergül de veteriner hekimlerin sahada olduğunu hatırlattı. Başkan Ergül, “Kurban Bayramı’na artık çok kısa bir süre kaldı. Hem Büyükşehir Belediyemizin hem ilçe belediyelerimizin göstermiş olduğu satış ve kesim yerleri özellikle satış yerleri artık yavaş yavaş açılmaya başladı. Yer tahsisleri olacak vatandaşlarımız buraya hayvanlarını satmak için gelecek ve burada da Tarım Orman İl Müdürlüğümüz Kayseri Veteriner Hekimleri Odamız ile birlikte bu hayvanların sağlık kontrollerini hayvanlarla ilgili pasaportları küpelerine kontrol ederek hayvanların sağlıkları ile ilgili ne varsa orada gerekli işlemler yapılacak. Ayrıca vatandaşlarımız tabii burada sormak istedikleri özellikle hayvanların sağlığı ile ilgili herhangi bir yaş ve diğer sorunlar bunlar kurbanda çok önemli. Hayvanın sağlıklı olup olmaması bunların hepsi ile de ilgili orada onlarla ilgilenen görevli veteriner arkadaşlarımız olacak” dedi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.