reklam
hava
DOLAR %
EURO %
GRAM ALTIN %
ÇEYREK A. %
BITCOIN %
SON DAKİKA
Google News

MHP LİDERİ DEVLET BAHÇELİ’DEN İYİ PARTİ’YE ÇAĞRI

Son Güncelleme :

11 Ağustos 2023 - 11:10

/ 153 views kez okundu.
MHP LİDERİ DEVLET BAHÇELİ’DEN İYİ PARTİ’YE ÇAĞRI

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İYİ Parti’ye geçen isimlere yerel seçimlere yönelik “Çağırdık dönmediniz yuvaya, yerel iktidarda komşu olalım ülke hayrına” çağrısında bulundu.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yerel seçim çalışmalarında İYİ Parti’ye geçen isimlere ittifak çağrısında bulundu. MHP Medya, Tanıtım ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, sosyal medya üzerinden, Genel Başkan Bahçeli’nin bir televizyon programına gönderdiği mesajı paylaştı.

Bahçeli’nin 1 Ağustos 2019’da sosyal medya üzerinden bir mesaj yayınladığını ve geçmişte MHP’de yer alıp sonradan İYİ Parti bünyesine geçen isimlere çağrıda bulunduğunu hatırlatan Özdemir, Bahçeli’nin, İYİ Parti’ye “Çağırdık dönmediniz yuvaya, yerel iktidarda komşu olalım ülke hayrına” şeklinde yeni bir çağrı ilettiğini kaydetti.

İYİ PARTİ’DEN BAHÇELİ’NİN ÇAĞRISINA İLK YANIT GELDİ

İYİ Parti’nin bu çağrıya vereceği yanıt büyük merak konusu olurken, parti adına ilk açıklama İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Tolga Akalın’dan geldi. Tamga Türk sitesine açıklama yapan Akalın, “Devlet Bey bir üçüncü yol çağrısı yapıyorsa, yani bir milliyetçiler ligi kurmak istiyorsa zaten biz oradayız. Buyursun gelsin. Yok eğer bir siyasal İslamcının önderliğinde Türk milliyetçiliğini peşkeş çekiyorsa zaten o gereğini yapıyordur bize ihtiyaç yoktur” ifadesini kullandı.

İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan ise, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda İYİ Parti Genel Başkanı Merak Akşener’in yapacağı açıklamayı işaret ederek “Herkes 26 Ağustosu beklesin..!” ifadelerini kullandı.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.