reklam
hava
DOLAR %
EURO %
GRAM ALTIN %
ÇEYREK A. %
BITCOIN %
SON DAKİKA
Google News

‘NARKOGÜÇ’ OPERASYONU: 10 GÖZALTI

Son Güncelleme :

01 Kasım 2023 - 10:45

/ 114 views kez okundu.
‘NARKOGÜÇ’ OPERASYONU: 10 GÖZALTI

Kayseri’de 7 ekip ve 16 personelin katılımıyla gerçekleştirilen ‘Narkogüç’ operasyonunda 10 kişi yakalanarak gözaltına alındı.

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince Kayseri’de 7 ekip ve 16 personelin katılımıyla gerçekleştirilen ‘Narkogüç’ operasyonunda 10 şahıs yakalandı. Şahısların üzerlerinde ve ikametlerinde yapılan aramalarda ise, 4 gram metamfetamin, 1 adet cam aparat, 200 lira haksız kazançtan elde edilen para ele geçirilirken narkotik suçlardan kesinleşmiş cezaları bulunan; 4 yıl 6 ay hapis cezası olan 1 kişi, 33 bin 320 lira adli para cezası olan 1 kişi, 16 bin 660 lira adli para cezası olan 1 kişi, uyuşturucu madde ticaretinden ifadeye yönelik aranan 1 kişi olmak üzere 4 şahıs yakalandı.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.