reklam
hava
DOLAR %
EURO %
GRAM ALTIN %
ÇEYREK A. %
BITCOIN %
SON DAKİKA
Google News

PALANCIOĞLU’NDAN VALİ ÇİÇEK VE EMNİYET MÜDÜRÜ AYDIN’A ÖVGÜ

Son Güncelleme :

05 Temmuz 2024 - 13:49

/ 151 views kez okundu.
PALANCIOĞLU’NDAN VALİ ÇİÇEK VE EMNİYET MÜDÜRÜ AYDIN’A ÖVGÜ

Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Danişmentgazi mahallesindeki olaylarda halkın arasına girerek vatandaşı yatıştıran ve sağduyu çağrısında bulunan Kayseri Valisi Gökmen Çiçek ile İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın’a destek mesajı verdi.

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek ve İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın, Kayseri’de 30 Haziran gecesi Danışmentgazi mahallesinde yaşanan olaylara anında müdahale ederek halkın arasına inmiş ve vatandaş ile bire bir temas ederek provokasyonun önüne geçmişti. Olay gecesi vatandaşın takdirini toplayan Vali Çiçek ve Aydın’a bir destek mesajı da Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu’ndan geldi. Başkan Palancıoğlu, “Kıymetli Valimiz Sayın Gökmen Çiçek, değerli İl Emniyet Müdürümüz Sayın Atanur Aydın, hemşehrilerimizin gönüllerine taht kurmuştur” dedi.

Palancıoğlu, Vali Gökmen Çiçek ve Müdür Aydın’a övgülerde bulunarak; “Vatana, millete hizmet için gönlünü vermiş, ömrünü adamış kıymetli Kayseri Valimiz Sayın Gökmen Çiçek ve değerli Kayseri İl Emniyet Müdürümüz Sayın Atanur Aydın, Kayseri’mizin güvenliği, gelişimi, refahı için gecesini gündüzüne katmış, vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini sağlayıp şehrimizde huzuru sağlamışlardır. 30 Haziran 2024 gecesi Kayseri’de provokasyonla toplanan binlerce kişiye ve vatandaşlara zarar gelmeden olayları yatıştırıp asayişi sağlamıştır. Kıymetli Valimiz Sayın Gökmen Çiçek, değerli İl Emniyet Müdürümüz Sayın Atanur Aydın, hemşehrilerimizin gönüllerine taht kurmuştur. Bir Kayserili olarak kendilerine şükranlarımı sunuyor; fedakarca yerine getirdikleri görevlerinde kolaylıklar diliyorum” ifadelerini kullandı.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.