reklam
hava
DOLAR %
EURO %
GRAM ALTIN %
ÇEYREK A. %
BITCOIN %
SON DAKİKA
Google News

PINARBAŞI BELEDİYESİ’NDEN MÜZİK ŞÖLENİ

Son Güncelleme :

20 Mart 2024 - 12:45

/ 121 views kez okundu.
PINARBAŞI BELEDİYESİ’NDEN MÜZİK ŞÖLENİ

Pınarbaşı Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan Etkinlikleri programı kapsamında Atilla Yılmaz ve Ayşen Kaya ilçe sakinlerine konser verdi. Pınarbaşı Kapalı Spor Salonuna akın eden vatandaşlar sevilen şarkılara eşlik etti.

Pınarbaşı Belediyesi’nin düzenlediği Ramazan Etkinlikleri programı kapsamında sanatçılar Atilla Yılmaz ve Ayşen Kaya konser verdi. Pınarbaşı Kapalı Spor Salonunda düzenlenen programa MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, MHP Kayseri İl Başkanı Seyit Demirezen, Pınarbaşı Belediye Başkanı ve Adayı Menduh Uzunluoğlu, Cumhur İttifakı Bünyan Belediye Başkan Adayı Selahattin Metin, Ülkü Ocakları Kayseri İl Başkanı Halit Yağmur STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Pınarbaşı Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Menduh Uzunluoğlu, Pınarbaşı ilçesinde bu organizasyonu düzenledikleri için mutlu olduklarını ifade ederek, ilçenin bu tür organizasyonlar ile turizm noktasında tanıtımını daha da ileriye taşımak istediğini aktardı.

Protokol üyeleri ile vatandaşlar, Atilla Yılmaz ve Ayşen Kaya’nın şarkılarına eşlik ederken telefonlarının kameraları ile görsel bir şölen sundular.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.