reklam
hava
DOLAR %
EURO %
GRAM ALTIN %
ÇEYREK A. %
BITCOIN %
SON DAKİKA
Google News

PINARBAŞI HALKI CEZALANDIRILIYOR MU?

Son Güncelleme :

09 Haziran 2023 - 12:24

/ 378 views kez okundu.
PINARBAŞI HALKI CEZALANDIRILIYOR MU?

Kayseri’nin Pınarbaşı ilçesinde yolların bakım ve onarım çalışmalarını yapmayan Karayolları Bölge Müdürlüğü’nün bölge halkı serzenişte bulunuyor. Yerli halk, cezalandırıldığını düşünürken yetkilileri göreve davet etti.


Kayseri’de Pınarbaşı halkı, Karayolları Bölge Müdürlüğü tarafından cezalandırılıyor. İlçe giriş ve çıkışına kadar yolların bakım ve onarım çalışmalarının yapılmaması bölge halkının tepkisini çekiyor.

Yolların çukurlardan oluşmasına ve bölgeye yatırım yapılmamasından şikayet eden yerli halk; “Cadde delik deşik, orta refüjler kırık dökük. İlçemiz sanki kaderine terk edilmiş. Biz bu durumdan oldukça mustaribiz. İlgili ve yetkili her kim varsa göreve çağırıyoruz. Pınarbaşı ilçesinin giriş ve çıkışına kadar olan bölümde hiçbir çalışması olmayan yolları delik deşik vaziyette bulunan, orta refüjleri kırık yıkık halde olan ve en önemlisi de görüntü kirliliğine neden olan Karayollarına bölge halkı serzenişte bulunuyor. İlçemizin girişi ve çıkışı adeta içler acısı diyen vatandaşlar ne hikmetse yıllardır karayolları ilçemizin giriş ve çıkış güzergâhında hiçbir çalışma yapmıyor. Yollar delik deşik, kaldırımlar eğit bükük. Orta refüj kırık dökük, herhalde Türkiye’de girişi olmayan tek ilçede biziz. Biz güzel ilçemiz Pınarbaşı’mıza bir giriş yapılmasını ve güzelleştirilmesini istiyoruz. Burada Karayolları sanki Pınarbaşı’mızı cezalandırıyor. Bölgemize ne bir hizmet ne bir yatırım yapıyor. Biz bölge halkı olarak ilgili ve yetkililerimizden buraya el atmalarını ve çalışma başlatmalarını istiyoruz. Aksi taktirde caddede oluşan o büyük çukurlar, delik deşik olan o yollar kazaya davetiye çıkartabilir. O zaman hiç kimse bu vebalin altından kalkamaz” şeklinde tepki gösterdi.


Pınarbaşılılar, ilçede yol çalışmalarının hızla tamamlanmasını ve bakımlarının yapılmasını istediklerini de ekledi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.