reklam
hava
DOLAR %
EURO %
GRAM ALTIN %
ÇEYREK A. %
BITCOIN %
SON DAKİKA
Google News

SALDIRIYA UĞRAYAN MEMURA TÜRK TARIM ORMAN SEN’DEN ZİYARET

Son Güncelleme :

01 Aralık 2023 - 14:59

/ 326 views kez okundu.
SALDIRIYA UĞRAYAN MEMURA TÜRK TARIM ORMAN SEN’DEN ZİYARET

Kayseri Orman İşletme Müdürlüğüne bağlı Burhaniye ve Kapuzbaşı Orman İşletme Şefliği Toplu Koruma ekipleri tarafından yapılan gece koruması sırasında kaçak orman emvali taşıyan şahıslara müdahale eden Orman Muhafaza Memuru Abdurrahman Daldı dün akşam saldırıya uğradı. Daldı’ya Türk Tarım Orman Sen Kayseri Şube Başkanı Burak Işık geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Kayseri Orman İşletme Müdürlüğüne bağlı Burhaniye ve Kapuzbaşı Orman İşletme Şefliği Toplu Koruma ekipleri tarafından yapılan gece koruması sırasında kaçak orman emvali taşıyan şahıslara müdahale eden Orman Muhafaza Memuru Abdurrahman Daldı saldırıya uğradı. Görevini yapan ve ormanlara zarar verenlere karşı mücadele eden Daldı, tehdit edilmesinin ardından saldırıya uğradı. Saldırıya ilişkin tepki gösteren Türk Tarım Orman Sen Kayseri Şube Başkanı Burak Işık, Daldı’yı ziyaret ederek, “Üyemiz Orman Muhafaza Memuru Abdurrahman Daldı, Burhaniye ve Kapuzbaşı Orman İşletme Şefliği Toplu Koruma ekipleri tarafından yapılan gece koruması sırasında kaçak orman emvali taşıyan şahıslara müdahale ettiği sırada saldırıya uğramıştır.  Yapılan bu menfur saldırıyı kınıyor üyemize ve Orman Müdürlüğü teşkilatımıza geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz. Bundan önce olduğu gibi bundan sonrada üyelerimizin her zaman yanındayız. Bu konuda da üzerimize düşeni her zaman yapacağız” dedi.

Orman Muhafaza Memuru Abdurrahman Daldı’ya saldırarak darp eden şahıs ise tutuklandı.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.