reklam
hava
DOLAR %
EURO %
GRAM ALTIN %
ÇEYREK A. %
BITCOIN %
SON DAKİKA
Google News

ŞEHİT DÜŞEN ŞEYDA’NIN EŞİNDEN YÜREK YAKAN PAYLAŞIM

Son Güncelleme :

24 Eylül 2024 - 14:14

/ 108 views kez okundu.
ŞEHİT DÜŞEN ŞEYDA’NIN EŞİNDEN YÜREK YAKAN PAYLAŞIM

İstanbul Ümraniye’de hırsızlık operasyonunda çıkan arbede sırasında suç makinesi Yunus Emre Geçit’in silahla vurarak şehit ettiği 27 yaşındaki polis memuru Şeyda Yılmaz’ın kendisi gibi polis olan eşi Semih Yılmaz, duygu dolu bir veda mesajı paylaştı. Yılmaz, “Sen benim bu dünyadaki en büyük hasretliğimsin, seni daima sevdim ve ömrümün sonuna kadar sevmeye devam edeceğim” dedi.

Geçtiğimiz gün İstanbul Ümraniye’de motosiklet hırsızlığı şüphelisi Yunus Emre Geçti (19) tarafından tabancayla vurulan şehit edilen polis memuru Şeyda Yılmaz’ın ölümü Türkiye’yi yasa boğdu. Yılmaz’ın kendisi gibi polis memuru olan eşi Semih Yılmaz duygu dolu bir paylaşım yaparak, “Bizim sevdamız vatan uğruna yarım kalan sevdalardan oldu” dedi.

“BİZİM SEVDAMIZ VATAN UĞRUNA YARIM KALAN SEVDALARDAN OLDU”

Yılmaz sosyal medya hesapları üzerinden düğün fotoğraflarıyla birlikte yaptığı paylaşımda, “Bizim sevdamız vatan uğruna yarım kalan sevdalardan oldu, şehadetin kutlu olsun canım sevgilim, sen benim bu dünyadaki en büyük hasretliğimsin, seni daima sevdim ve ömrümün sonuna kadar sevmeye devam edeceğim dünyalar güzeli eşim benim” ifadelerine yer verdi.

 

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.