reklam
hava
DOLAR %
EURO %
GRAM ALTIN %
ÇEYREK A. %
BITCOIN %
SON DAKİKA
Google News

ŞEKER-İŞ SENDİKASI KAYSERİ’DE ÜYE SAYISINI ARTIRDI

Son Güncelleme :

06 Ekim 2023 - 13:58

/ 116 views kez okundu.
ŞEKER-İŞ SENDİKASI KAYSERİ’DE ÜYE SAYISINI ARTIRDI

Şeker-İş Sendikası Kayseri Şubesi Başkanı Mustafa Kılıç, sendikaya üye sayısında artış yaşandığını bildirdi. Kılıç, şeker ailesinin daha da büyüyerek başarılara imza atacağına değindi.

 

Kılıç, yaptığı yazılı açıklamada, Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi’nin çalışanına değer vermeye ve güvenmeye devam ettiğini kaydetti.

Kayseri ve Boğazlıyan şeker fabrikalarında çalışmakta olan sendika üyesi muvakkat personelden 306 kişinin daimi işçi stajyer kadrosuna geçişleri yapılarak kadro aldıklarını belirten Kılıç, “Turhal Şeker Fabrikası’nda belirli süreli sözleşmeli işçi statüsünde çalışan 280 kişi muvakkat personel sendikamıza üyesi olmuşlardır. Yine, Kayseri Şeker Fabrikası’nda iş başı yapan 219 belirli süreli personel ile Boğazlıyan Şeker Fabrikası’nda iş başı yapan 213 belirli süreli personel sendikamız üyesi oldular. Bugün itibarı ile toplamda daimi ve muvakkat 2 bine yakın Şeker-İş Sendikası üye sayısına ulaşılmıştır.” ifadesini kullandı.

Kılıç, Kayseri, Boğazlıyan ve Turhal şeker fabrikalarında çalışan belirli süreli Bin 410 işçi, yönetim ve beyaz yakalı kadrosuyla birlikte toplam 3 bin 990 kişiye istihdam sağlandığını dile getirdi.

Verilen kadro kararları ve sendikalaşma nedeniyle Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay’a teşekkür eden Kılıç, şeker ailesinin daha da büyüyerek başarılara imza atacağına değindi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.