reklam
hava
DOLAR %
EURO %
GRAM ALTIN %
ÇEYREK A. %
BITCOIN %
SON DAKİKA
Google News

ŞÜPHELİNİN AYAKKABISINDAN 1005 GRAM UYUŞTURUCU MADDE ELE GEÇİRİLDİ

Son Güncelleme :

24 Ekim 2024 - 14:39

/ 5 views kez okundu.
ŞÜPHELİNİN AYAKKABISINDAN 1005 GRAM UYUŞTURUCU MADDE ELE GEÇİRİLDİ

Kayseri’de jandarma ekipleri tarafından uyuşturucu madde ticareti yapan kişilerin ikamet ettiği yerlere düzenlenen operasyonda; FM’nin ayakkabısının içerisinde 1005 gram Metamfetamin maddesi ele geçirildi. M.G’nin ikamet ettiği ev ve eklentilerinde adli makamlardan alınan arama kararına istinaden yapılan aramada ise 260 gram kubar esrar ele geçirildi.

Kayseri İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şube Müdürlüğü ve KOM Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından uyuşturucuyla mücadeleye yönelik yapılan çalışmalarda; F.M’nin İstanbul ilinden temin ettiği uyuşturucu maddeyi Kayseri iline getirdiği ve Gülük Mahallesi’nde bir otelde konakladığı yönünde bilgiler edilerek kaldığı otel odasına baskın düzenlendi. FM’nin ayakkabısının içerisinde 1005 gram Metamfetamin maddesi ele geçirildi. Öte yandan Yenişehir Mahallesinde M.G’nin ikamet ettiği ev ve eklentilerinde adli makamlardan alınan arama kararına istinaden yapılan aramada 260 gram kubar esrar ele geçirildi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.