reklam
hava
DOLAR %
EURO %
GRAM ALTIN %
ÇEYREK A. %
BITCOIN %
SON DAKİKA
Google News

TMMOB KAYSERİ ŞUBE BAŞKANLIĞI’NIN 17’NCİ OLAĞAN GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİ

Son Güncelleme :

17 Şubat 2024 - 15:44

/ 122 views kez okundu.
TMMOB KAYSERİ ŞUBE BAŞKANLIĞI’NIN 17’NCİ OLAĞAN GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİ

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Makina Mühendisleri Kayseri Şubesi’nin 17’nci Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. MMO Kayseri’de tek liste seçime gidilirken yapılan olağan genel kurulun ardından18 Şubat Pazar günü şube üyeleri sandık başına gidecek.

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Makina Mühendisleri Kayseri Şubesi’nin 17’nci Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Genel Kurulu MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Saadet Partisi Kayseri Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mahmut Arıkan, CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, MHP Kayseri İl Başkanı Seyit Demirezen, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, MMO Kayseri önceki dönem şube başkanları ve davetliler katıldı.

Şube olarak 3 bin 500’ü aşkın üyelerinin olduğunu söyleyen MMO Kayseri Şube Başkanı Süleyman Varol, meslekte birlik ruhuyla çalıştıklarını belirtti. Oda bünyesinde yapılan faaliyetlere değinen Varol, “Şubemizin 17-18 Şubat 2024 tarihinde yapılacak olan 17.Olağan Genel Kurulu ve Seçimini sizler aracılığıyla kamuoyuna duyurmak istedik. Bugün TMMOB’un en büyük odası haline gelen makina mühendisleri odası, ülke ve toplum yararı doğrultusunda mesleki olarak birçok etkinlik düzenlemektedir. Şube olarak bizler, bir yandan ülke ve kent sorunlarına müdahil olmaya çalışıyor, bir taraftan üyelerimize yönelik eğitim, belgelendirme ve her türlü destek çalışmalarını düzenliyor diğer taraftan da kamusal hizmet ve kamusal denetim çalışmaları yapıyoruz. Makina Mühendisleri Odası Kayseri Şubesi, Kırşehir, Sivas, Nevşehir, Erzincan ve Yozgat temsilciliklerimiz dahil olmak üzere 3 bin 500’ü aşkın üyesiyle büyük bir ailedir. Bünyemize ait olan AKM merkezimizde asansörlerin periyodik kontrolleri yapılmaktadır. Şu an itibari ile 43 ilçe ile protokolümüz vardır. Protokollerimizi genişletmek, daha fazla vatandaşımıza yardımcı olabilmek adına çalışmalarımız devam etmektedir. Yine aynı şekilde düzenli olarak devam ettiğimiz periyodik kontroller, bilirkişilik hizmetlerimiz, baca uygunluk kontrolü gibi hizmetlerimiz bulunmaktadır. Üyelerimize yönelik düzenlemiş olduğumuz mesleki eğitim, seminer çalışmalarımız artarak devam ederken, özellikle genç meslektaşlarımıza yönelik cv hazırlama ve mülakat teknikleri, iş görüşmesine hazırlık, pazarlamada analitik yaklaşım, mühendis ilişkileri yönetimi, mühendisler için satış yönetimi, makina emniyet yönetimi, risk değerlendirme uzmanlığı, Solidworks, Cadcam, analiz gibi teknik programlar, ileri düzey excel gibi kariyer ve mühendislik yaşamlarına katkı sağlayacak yeni eğitimler düzenlenirken; Endüstri 4-0, yapay zeka, karbon ayak izi, yalın kalite, sürdürülebilir enerji gibi güncel konulara yönelik eğitim çalışmalarımız ve sempozyum, kongre katılımı ile teknik geziler, Oda Üniversite İşbirliği Komisyonumuzun gündemine alınmış durumdadır” dedi.

MMO Kayseri Şubesi mevcut Başkan Süleyman Varol ile tek liste seçime giderken 18 Şubat Pazar günü şube üyeleri sandık başına gidecek.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.