reklam
hava
DOLAR %
EURO %
GRAM ALTIN %
ÇEYREK A. %
BITCOIN %
SON DAKİKA
Google News

TOKİ DEPREMİN VURDUĞU İLLERDE KAÇ KONUT YAPACAK, ERDOĞAN AÇIKLADI

Son Güncelleme :

20 Şubat 2023 - 18:47

/ 199 views kez okundu.
TOKİ DEPREMİN VURDUĞU İLLERDE KAÇ KONUT YAPACAK, ERDOĞAN AÇIKLADI

Depremin vurduğu Hatay’da incelemelerde bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TOKİ’nin depremden etkilenen 11 ayrı ilde inşa edeceği konut sayısını paylaştı.

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan İlçeleri merkez üssü olmak üzere gerçekleşen 7.7 ve 7.6’lık iki depremin vurduğu Hatay’da MHP Lideri Devlet Bahçeli ile birlikte incelemelerde bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, afet bölgesi olarak ilan edilen 11 ilde TOKİ’nin inşa edeceği konut sayısını açıkladı.

Depremde ağır yara alan Hatay Antakya’da incelemelerde bulunan Erdoğan ve Bahçeli’ye Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın eşlik etti.

TOKİ O KONUTLARIN YAPIMINA MART AYINDA BAŞLAYACAK

TOKİ’nin mart ayında konutların inşasına başlayacağını söyleyen Erdoğan, Hatay’da 40 bin 426, Kahramanmaraş’ta 45 bin 67, Adıyaman’da 25 bin 882, Gaziantep’te 18 bin 544, Malatya’da 44 bin 770, Osmaniye’de 9 bin 550, Diyarbakır’da 6 bin, Şanlıurfa’da 3 bin, Elazığ’da 3 bin 750, Adana’da 2 bin 500  ve Kilis’te ise 250 konutun inşasına başlanacağını söyledi.

 

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.