reklam
hava
DOLAR %
EURO %
GRAM ALTIN %
ÇEYREK A. %
BITCOIN %
SON DAKİKA
Google News

TÜRK DİYANET VAKIF-SEN 6. OLAĞAN GENEL KURULU YAPILDI: NURSAÇAN GÜVEN TAZELEDİ

Son Güncelleme :

29 Eylül 2024 - 11:50

/ 139 views kez okundu.
TÜRK DİYANET VAKIF-SEN 6. OLAĞAN GENEL KURULU YAPILDI: NURSAÇAN GÜVEN TAZELEDİ

Türk Diyanet Vakıf-Sen Kayseri Şubesi’nin 6. Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Seçime tek liste giden mevcut başkan Salim Nursaçan güven tazeledi.

Türk Diyanet Vakıf-Sen Kayseri Şubesi 6. Olağan Genel Kurulu yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Kurula; Türk Diyanet Vakıf Sen Genel Başkan Nuri Ünal, Genel Başkan Yardımcıları Ali Tuna ve Hilmi Şanlı, MHP il yönetim kurulu üyeleri, Gökbayrak platformu Genel Başkanı Kul Ahmet Cantürk, 19. Dönem Milletvekili Seyfi Şahin, TÜRKAV Kayseri İl Başkanı Ali Özocak  ve yönetimi, Aydınlar Ocağı Başkanı Hüseyin Türkmen, Saadet Partisi İl Başkan Yardımcısı Nuri Ürkündaş , Kamu-Sen İl başkanı Ramazan Sıdar, Kamu-Sen’e bağlı sendikaların şube başkanları ve yönetimleri, Ülkü Ocakları Kayseri İl Başkan Yardımcısı Kadir Selçuk Çifci ve il yönetimi,  Bünyan Belediyesi eski başkanı Mehmet Özmen , MTTB İl Başkan Yardımcısı Tolunay Emir Koçer, Doğu Türkistanlı yetkililer ve sendika üyelerinin yoğun katılımları ile gerçekleşti..

Divanda konuşan Türk Diyanet Vakıf Sen Kayseri İl Başkanı Salim Nursaçan, “Başkanlığımız dönemimizde çok çalışarak üye sayımızı üç katına çıkardık. Burada yönetimimin ve Üyelerimizin emeği çok fazla. Hepsine teşekkür ediyorum. Kayseri İl müftülüğü ve ilçe müftülüklerinde idarecilerimizle hiç bir sorun yaşamadan tüm sorunlarımızı çözebiliyoruz.  İletişim kanallarımız açık. Bizlere yardımcı olan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Genel Başkan Nuri Ünal da konuşmasında “Köklü bir sendikanın üyesiyiz.  Kamu-Sen ve Türk Diyanet Vakıf-Sen ilklerin sendikasıdır. Yetkili olduğumuz dönemde, iş barışını, memur maaşlarında adaleti, özlük hakları konusunda çalıştıklarını, buralarda da başarılı olduklarını” şeklinde konuştu.

 

Yapılan seçimde Salim Nursaçan ve yönetimi tek liste ile kazandı.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.