reklam
hava
DOLAR %
EURO %
GRAM ALTIN %
ÇEYREK A. %
BITCOIN %
SON DAKİKA
Google News

VALİ GÖKMEN ÇİÇEK’İN 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ MESAJI

Son Güncelleme :

14 Temmuz 2024 - 14:30

/ 130 views kez okundu.
VALİ GÖKMEN ÇİÇEK’İN 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ MESAJI

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Vali Çiçek mesajında, “Tıpkı Çanakkale Savaşında olduğu gibi, 15 Temmuz hain darbe girişiminde de bir kahramanlık destanı yazmıştır” dedi.

Vali Çiçek’in 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü mesajı şöyle;

“15 Temmuz, vatanımızın bölünmez bütünlüğünün, milletimizin azim ve kararlılığının, milli birlik ve beraberliğinin bütün dünyaya bir kez daha gösterildiği bir tarih, dünya toplumlarına ve devletlerine ders veren bir destandır. Milletçe bu destansı direnişin gurur ve onurunu hep birlikte yaşıyoruz.

Demokrasinin bir kez daha galip geldiği bu mücadelede asil milletimiz; tankın, topun, tüfeğin, uçağın, helikopterin karşısına sadece imanıyla, inancıyla ve yüreğiyle dikilmiş, tıpkı Çanakkale Savaşında olduğu gibi, 15 Temmuz hain darbe girişiminde de bir kahramanlık destanı yazmıştır.

Tankların, topların önüne kendini atarak, ülkemiz için şehit olan ve gazi olan kahraman vatandaşlarımızı anmak, onların aziz hatıralarını ilelebet yaşatmak, gelecek nesillere de bu destanı aktarmak ve 15 Temmuz ruhunun, Türkiye’nin demokratik kültürüne ve geleceğine işlenmesi asli görevimizdir.

Bu ülkenin, bu milletin tarihinde Çanakkale Zaferi, Kurtuluş Savaşı, Dumlupınar Zaferi neyse 15 Temmuz’da aynıdır diyerek bu yapılan hain girişimi asla unutmayacak, ilk günkü kararlılıkla mücadelemize devam edeceğiz.

Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, vatanımıza ve demokrasimize karşı yapılan hain kalkışmaya direnen, bu uğurda canlarını feda ederek Türkiye’nin kaderini değiştiren 15 Temmuz şehitlerimizi ve tüm şehitlerimizi, ebediyete irtihal eden gazilerimizi rahmet ve minnetle yad ediyor bütün şehit ve gazilerimizin ailelerine sağlık, huzur ve esenlikler diliyorum.”

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.