reklam
hava
DOLAR %
EURO %
GRAM ALTIN %
ÇEYREK A. %
BITCOIN %
SON DAKİKA
Google News

VEKİL ÇOPUROĞLU’NDAN EBİÇ MAHALLESİ’NE MÜJDE

Son Güncelleme :

18 Aralık 2023 - 12:47

/ 125 views kez okundu.
VEKİL ÇOPUROĞLU’NDAN EBİÇ MAHALLESİ’NE MÜJDE

Tarım ve Orman Bakanlığı Kocasinan ilçesi Ebiç Mahalesinde Taşkın Koruma İnşaatı sözleşmesini imzaladı. 22 Aralık’ta yer teslimi yapılacak inşaat 17 Ekim 2024 tarihinde tamamlanacak. Böylece Ebiç mahallesinin taşkın zararlarından korunacağı müjdesini AK Parti Kayseri Milletvekili Şaban Çopuroğlu sosyal medya hesabından duyurdu.

Kayseri’nin Kocasinan İlçesine bağlı Ebiç Mahallesinde Taşkın Koruma İnşaatı sözleşmesi Tarım ve Orman Bakanlığı ve Devlet Su İşleri arasında imzalandı. 17 Aralık’ta yer teslimi yapılacak inşaat 17 Ekim 2024’te tamamlanacakken sözleşmenin ihale bedeli 25 milyon 901 bin TL oldu. Yapılacak proje ile taşkın zararından korunacak Ebiç Mahallesine müjdeyi AK Parti Kayseri Milletvekili Şaban Çopuroğlu verdi.

Ebiç Mahalesinde Taşkın Koruma İnşaatı sözleşmesi ile bin 359 metre U kesitli betonarme duvar, 11 adet menfet, bir adet rüsubat tutma amaçlı tersip bendi ve mansap kısmında 174,308 metre dere yatağı düzenlemesi yapılarak Ebiç mahallesi taşkın zararlarından korunmuş olacak.

 

 

 

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.