reklam
hava
DOLAR %
EURO %
GRAM ALTIN %
ÇEYREK A. %
BITCOIN %
SON DAKİKA
Google News

VEKİL ERSOY’DAN İL EMNİYET MÜDÜRÜ AYDIN’A TAM DESTEK

Son Güncelleme :

05 Temmuz 2024 - 0:51

/ 119 views kez okundu.
VEKİL ERSOY’DAN İL EMNİYET MÜDÜRÜ AYDIN’A TAM DESTEK

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’dan ‘Türk-Suriyeli’ tartışması yaratarak İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın’ı hedef alan Gergerlioğlu’na yanıt: “Türk Polisi dünyanın her yerinde adaleti,asaleti ve vicdanı ile tanınır,bilinir.”

TBMM Genel Kurulu’nda söz alan DEM Parti Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu, Kayseri’de yaşanan olaylara ilişkin iddialarda bulunmuştu. MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy ise Kayseri Valisi Gökmen Çiçek ve İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın’ın olay gecesi halkın arasına inerek yaşanan olayları yatıştırmak için kahramanlık örneği sergilediğini vurguladı.

Son olarak yeniden Kayseri’de yaşanan olaylara ilişkin isnatsız açıklamalarda bulunan Gergerlioğlu, ‘Suriyeli ve Türk’ tartışması yaratmaya çalıştı. İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın’ın vatandaştan gelen ‘Çocuk Türk’ çıkışı üzerine ‘Türk değil, Suriyeli’ ifadesini ise farklı anlamlandırdı.

Yaşanan tartışmaya Vekil Ersoy’dan cevap gecikmedi. Ersoy, “Bizim Emniyet Müdürümüz bir çocuğu dil,din,ırk farkından dolayı rencide etmeyi aklından dahi geçirmez. Çünkü şerefli,onurlu Türk Polisi dünyanın her yerinde adaleti,asaleti ve vicdanı ile tanınır,bilinir” yanıtını verdi.

Ersoy’un açıklaması şöyle;

Bak yine yalan söylüyorsun ve hatta iftira atıyorsun,o alanda ben İl Emniyet Müdürümüz Atanur Aydın konuşma yaparken yanındaydım,orada alandan birisi “çocuk Türk” diye bağırınca “çocuk Türk değil Suriyeli” dedi müdür bey.
Devlete olan düşmanlığınızı kesilmiş konuşma kayıtları ile,algı oluşturarak yapmanıza gerek yok,biz sizi biliyoruz
Ama inan ki sana Kayseri’den hizmet ettiğin yerlere şirin görünebileceğin bir malzeme çıkmaz..!
Bizim Emniyet Müdürümüz bir çocuğu dil,din,ırk farkından dolayı rencide etmeyi aklından dahi geçirmez.
Çünkü şerefli,onurlu Türk Polisi dünyanın her yerinde adaleti,asaleti ve vicdanı ile tanınır,bilinir.
Bizim Devletimizin Askerini,Polisini çatısı altında bulunduğunuz PKK’nın siyasi uzantısı gibi düşünmeyin.Siz beşikteki bebeğe ateş eden PKK’lılara terörist diyemeyen,aranıza mesafe koyamayan modeller olarak işinize bakın..!
PKK’lılar,FETÖ’’cüler ve bilimum vatan hainleri sizden ilgi bekler,işinizi yapın ve bence susun..!

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.