reklam
hava
DOLAR %
EURO %
GRAM ALTIN %
ÇEYREK A. %
BITCOIN %
SON DAKİKA
Google News

YENİDEN REFAH’TAN ‘YOK SAYAMAZSINIZ’ TEPKİSİ

Son Güncelleme :

22 Ekim 2024 - 16:08

/ 6 views kez okundu.
YENİDEN REFAH’TAN ‘YOK SAYAMAZSINIZ’ TEPKİSİ

Yerel seçimlerde halkın büyük teveccühünü kazanarak seçimlerde Kayseri’nin 2’nci büyük partisi olan Yeniden Refah Partisi Ankara’da düzenlenen Kayserililer programına davet edilmedi. Yeniden Refah Partisi Kayseri İl Genel Sekreteri Bünyamin Geçgil, “Yerel seçimlerde Kayseri’nin ikinci büyük partisi olan Yeniden Refah’ı görmezden gelemezsiniz. Bizleri yok sayamazsınız. Siz yok saymaya, görmezden gelmeye çalışsanız da milletin kalbinde ki yerimizi asla değiştiremeyeceksiniz” dedi.

Kayseri Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi tarafından Ankara’da bir otelde düzenlenen Kayserililer istişare toplantısına Yeniden Refah Partisi’nin davet edilmemesi tepki çekti. Yerel seçimlerde Kayseri’de ve Türkiye’de gösterdiği performansla dikkat çeken Kayseri’nin de en fazla oy alan ikinci partisi olan Yeniden Refah Partisi’nin böylesine bir programda neden olmadığı merak konusu olurken, parti yönetiminden bu olaya tepki çeken açıklama geldi. Yeniden Refah Partisi Kayseri İl Genel Sekreteri Bünyamin Geçgil, “Bizi ve partimizi yok saymaya devam ediyorlar. Kayseri’nin en büyük ikinci partisini böylesine bir programa davet etmemek akıl tutulmasından başka bir şey olamaz. Bizleri yok sayamazsınız. Siz yok saymaya, görmezden gelmeye çalışsanız da milletin kalbinde ki yerimizi asla değiştiremeyeceksiniz. Onlar bizi yok saydıkça biz milletin kalbinde var olmaya, gönüllerindeki yerimizi daha da sağlamlaştırmaya devam edeceğiz. Varsın onlar bizi yok saysın, biz yolumuza emin adımlarla devam edeceğiz. Onların uykularını kaçırmaya, millete hizmet yolunda çalışmaya devam edeceğiz. Biz her zaman valimizin de devletimizin de yanında olduk ” dedi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.