reklam
hava
DOLAR %
EURO %
GRAM ALTIN %
ÇEYREK A. %
BITCOIN %
SON DAKİKA
Google News

YRP’Lİ GÜZİN YİĞİT: “KADIN GELECEĞE KÖPRÜ KURANDIR”

Son Güncelleme :

08 Mart 2024 - 15:59

/ 107 views kez okundu.
YRP’Lİ GÜZİN YİĞİT: “KADIN GELECEĞE KÖPRÜ KURANDIR”

Yeniden Refah Partisi Melikgazi İlçe Kadın Kolları Başkanı Güzin Yiğit, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla açıklamalarda bulunarak, “Toplum yapısının şekillenmesi ile tesiri en güçlü unsur annedir. Dolayısıyla kadın her yerde geleceğe köprü kuran, topluma damgasını vurandır” dedi.

Yeniden Refah Partisi Melikgazi İlçe Kadın Kolları Başkanı Güzin Yiğit, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla açıklamalarda bulundu. Kadının toplum içerisinde büyük rolü olduğuna dikkat çeken Yiğit, “Gazze’de ki anaları, gencecik hayatında şehit olan genç kızları, anasız, babasız kalan kız çocuklarımızı unutmayalım. Biz Yeniden Refah Partisi’nin kadınları olarak zulmün son bulduğu dünya istiyoruz” şeklinde konuştu.

“KADIN, İSLAM İLE ŞEREFLENMİŞTİR”

Yiğit sözlerini şu şekilde noktaladı; “İnsanlık tarihinin varoluşu ile başlar kadının hikayesi. Hayatın her alanında kadın muhakkak olmuş, konuşulmuş ve yazılmıştır. Kadın, İslam haricindeki tüm dinlerde ve görüşlerde gerekli değeri kazanamamış ancak ve ancak İslam ile şeref bulmuştur. Kadın demek toplumu elleri ile şekillendiren anne demektir. Toplum yapısının şekillenmesi ile tesiri en güçlü unsur annedir. Dolayısıyla kadın her yerde geleceğe köprü kuran, topluma damgasını vurandır. Dünya kadınlar içinde yer dâhi alamayan Gazze’deki anaları, gencecik hayatında şehit olan genç kızları, anasız, babasız kalan kız çocuklarımızı unutmayalım. Biz Yeniden Refah Partisi’nin kadınları olarak zulmün son bulduğu dünya istiyoruz. Analar ağlamasın çocuklar gülsün diye bütün mücadelemiz. Biz kadınlar yürekleri Akdeniz gibi geniş, soluğu Afrika gibi sıcak, yaslandığı çınar gibiyiz. Umudumuz her daim tazedir”

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.